Deniztrn Ozgeszmn geçen yıl 11 haftalıkken kontrolde öğrenmiştim. Bebeğimin kalbi 2 buçuk haftadır durmuştu, ben hiç bir şey fark etmedim..
serenty_123 Iki kez yaşadım ilki 7 haftalık ti bi anda bulantı hassasiyetler kesildi ikincisi 34haftalık ti hareket hissetmediğim için acile başvurdum orda öğrendim kalbi durmuştu bebeğimin
Sermec27 serenty_123 o kadar aynı seyleri yaşamışız ki ilki 7 haftalıktı 9 haftada muayeneye gidince anladım ikinci de 38 haftalıkken anne karnında kaybettim hareket etmeyince anladım rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Buketkucuk Ozgeszmn neden bebeğinizin kalbinin durduğunu düşünüyorsunuz ki? Böyle bir şüpheniz varsa doktora gidin derhal
Buketkucuk Ozgeszmn bende ilk haftalarımda endişeleniyordum, hareketlerini hissetmeye başladığınızda geçiyor o his ama siz yinede negatif düşünmeye itmeyin kendinizi boş yere strese girersiniz
_defne12 kardeşimin bebeği doğumuna 2 gün kala kalbi durdu asilimiz canımın içi yeğenim yaşasaydı 2 yaşında olacaktı 3,4 saat sonra farketti kardeşim hareket etmemesinden allahım kimseyi sınamasın
Meloleo Sermec27 çok geçmiş olsun kaybınız için. Doğuma 2 hafta kala kaybettiğinizde sebep olarak ne söylediler.acınızı tekrar yaşatmak istemem ama kusura bakmayın😞
Sermec27 Meloleo bugun oğlumun senesi gecen yıl bugun melek oldu oğlum sebebi yok canım sebeb bulunamadı takdiri ilahi böyleymiş rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri 🤲