Nehirimmm06 Ozgeszmn 17 haftalıktı kaybettiğimde göğüslerim bir anda yumuşacık oldu sanki adet olduğum zamanlarda ki gibi anneme sürekli sordum annem sana öyle geliyor dedi ağırlık olurdu hamileyken ama o ağırlık kalktı kardeşime çadır gelmişti onu hiç bi yerim ağrımadan yaptım göbeğimin üstüne yattığım da rahatsızlık hissetmedim bulantı tam tersine her zaman olan bulantım bitti artık sabahları çok rahat uyanıyordum bunlardı belirtilerim doktor da dedi göğüslerinden anlamışsındır diye 😔
Demir06 Ozgeszmn bebek hareketlerini henüz hissetmiyorsanız anlamanız neredeyse imkansız,Allahım kimseye yaşatmasın
Deniztrn Ozgeszmn geçen yıl 11 haftalıkken kontrolde öğrenmiştim. Bebeğimin kalbi 2 buçuk haftadır durmuştu, ben hiç bir şey fark etmedim..
serenty_123 Iki kez yaşadım ilki 7 haftalık ti bi anda bulantı hassasiyetler kesildi ikincisi 34haftalık ti hareket hissetmediğim için acile başvurdum orda öğrendim kalbi durmuştu bebeğimin
Sermec27 serenty_123 o kadar aynı seyleri yaşamışız ki ilki 7 haftalıktı 9 haftada muayeneye gidince anladım ikinci de 38 haftalıkken anne karnında kaybettim hareket etmeyince anladım rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Buketkucuk Ozgeszmn neden bebeğinizin kalbinin durduğunu düşünüyorsunuz ki? Böyle bir şüpheniz varsa doktora gidin derhal
Buketkucuk Ozgeszmn bende ilk haftalarımda endişeleniyordum, hareketlerini hissetmeye başladığınızda geçiyor o his ama siz yinede negatif düşünmeye itmeyin kendinizi boş yere strese girersiniz
_defne12 kardeşimin bebeği doğumuna 2 gün kala kalbi durdu asilimiz canımın içi yeğenim yaşasaydı 2 yaşında olacaktı 3,4 saat sonra farketti kardeşim hareket etmemesinden allahım kimseyi sınamasın
Meloleo Sermec27 çok geçmiş olsun kaybınız için. Doğuma 2 hafta kala kaybettiğinizde sebep olarak ne söylediler.acınızı tekrar yaşatmak istemem ama kusura bakmayın😞
Sermec27 Meloleo bugun oğlumun senesi gecen yıl bugun melek oldu oğlum sebebi yok canım sebeb bulunamadı takdiri ilahi böyleymiş rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri 🤲