Hllpmk Haftama girdim bugün ve bebek hala kanala inmemiş, doktorum suni sancıyla doğumu başlatma taraftarı. 4 kilonun üstüne çıkarsa sezeryan dedi. Suni sancı istemiyorum, bebeğim kendisi gelsin istiyorum, sezeryanda istemiyorum doğal bir doğum istiyorum. Aynı şeyleri yaşayanlar varsa ne yaptılar? Doğumu nasıl başlattılar? Suni sancı nasıl bir şey ? Dua edin hamile anneler kendi sancımızla bir an önce sağlıklı doğal bir doğum yapalım
istanbul3434 Hllpmk aminnn ben de senin gibi bekliyorum hic sanci acilma belirti yok 39+2. Insallah dogal yollardan ve saglikli olur ama olmuyorsa da kader kismet diyip doktorun sozunu dinleyip bebegin sagligi icin gerekeni yapmaktan yanayim. Biz ne kadar plan yaparsak yapalim olacagina variyor. Allah kolaylik versin
Momm29 Hllpmk 39+ 3 um bnmde hic belirtm yok bebek kanalda degil daha norml.sancin gelir insallah ama bnm glmezse suni sanci dusunurim gerci doktrum bu konuda daha bisy demedi
FasulyeveAnnesi3 Hllpmk canım büyük ihtimalle özele gidiyosun devlete gitsen asla böyle demez ben 2 doğum yaptım 3. Ye hamileyim şuan ilk doğumumu 42+3 de normal doğurdum 2. Sini 42 de açılmam vardı sancım yoktu suni sancı verdiler mecbur suyunda bebekte bi sıkıntı yoksa bence bekle özeller ani sancın gece gelipte çağarma diye kendine uyduruyor hastayı
FasulyeveAnnesi3 Momm29 Hllpmk buarada bebek 2 gündemde kanala girebilir hiç belli olmaz bence acele etme
Hllpmk istanbul3434 amin hepimize inşallah. Suni sancının zararlarından çok bahsedildi bana o yüzden korkuyorum
istanbul3434 Hllpmk dogrudur benim icin de ilk tercih degil ama bu hayatta neyi istemem desem hep onunla sınandım. O yuzden akışa bıraktım artık zaten biz 40 takla atsak bi noktada gelmiyorsa alicaklar karnimizdan. Bebege saglikla kavusmaya odaklanmaya calisiyorum kendi capimda iste…
Hllpmk istanbul3434 kesinlikle haklısınız. Kanala inmesi için merdiven falan çıkıp iniyorum ben sizde yapın isterseniz belki size faydası olur
Hllpmk FasulyeveAnnesi3 aynı zamanda suyumda sınırda benim 😢 bi de çatım üstten biraz basıkmış o yüzden bebek daha fazla kilo almadan doğurmamı istiyo doktor
Bebekulu Bildiğim doktorumun önerdiği şeyleri soyliym sana. Bol yürüyüş, merdivenden çıkma, kuru hurma ve eğer bi düşük sorunu yoksa bol ilişki ama benim tüm bunlra ragmen suni sancıya rağmen doğum sancı falan hiç bişey olmamıştı sezeryan olmuştum.
Bbbuuusssrrraaa Bende 39. Haftadayım bebek kanalda değil dedi doktor hiç sancım hiçbir şeyim yok yüksek ihtimal sezeryan dedi bende burada bekliyorum galiba Şubat bebekleri doğmak istemiyor 😬
Hllpmk Bbbuuusssrrraaa rabbim hepimize tek nefeste doğurabileceğimiz sağlıklı dikişsiz yırtıksız doğal bir doğum nasip etsin
Bebekulu Hllpmk aslında 3. Gün eve geldiğimde gayet iyiydim ayakta geziyodum Ufak tefek işleri yapyodum ama ağrılarım oluyodu arada. yataktan kalkarken üstelik her zaman ağrı oluyodu. Bu ağrı 40ima kadar sürdü. Annem yanımda 1 hafta kaldı ondan sonra tamamen kendi işlerimi kendim yaptım o yüzden 1 haftaya desem en doğrusu olur. Ablam da sezeryan oldu ablam 2. Günde hiç birşeyi yokmuş gibiydi.
Hllpmk Eylul2107 bebekte menenjit riski oluşturuyomuş, beyin damarlarında problem olabiliyormuş. Tabiki ne kadar doğru bilmiyorum
Bbbuuusssrrraaa Hllpmk amin 💕 hepimize inşallah 🙏🏻 İnsan yalnız olmadığını bilince daha iyi hissediyor
Eylul2107 Hllpmk aa bilmiyordum benimde ilk dogum suni sanciyla başlatıldı cok zor kötü bi ağrı olduğunu biliyorumda
Merve__kozz Hllpmk bende 40 haftalığım hiç belirtim yok ve 2. Doğumum olucak ilki çok rahattı kendi sancısını karsılıyor insan ama bnde suniden korkuyorum acıkcası. Pazartesi tekrar kontrol var eper acıklık yoksa sezeryan isteyecegim. Hiç açıklık olmadan suni almak istemiyorum çünkü ne kadar süreceği belli değil ve onca sancıya acılmazsa üstüne birde sezeryana alınırsam çifte kavrulmus gibi olur diye düşündüm ben 🙈