Pelintkn psikoterapiye başlayarak iyi yapmıssınız, aynı durum eskiden bende de vardı hala anksiyetem var ama ben gebe kalmadan 5-6 ay önce panik atağa çevirmek üzereyken psikoterapi seanslarına gittim bir kaç ay, o sebeple gebelikte işime çok yaradı, bazen sıcak bastığında bunalır gibi olduğumda ve ya nefes darlığı yaşadığımda geliyordu ama bir şekilde basa çıktığımı düşünüyorum. Bu durumu yaşayanların kendi kendini sakinleştirebilmesi kendine iyi gelmesi çok önemli başka kimsenin yardımı olmuyor maalesef o yüzden nasıl başa çıkabilirim diye tedavi olmak en mantıklısı. Bir de uykusuzluk çok tetikler, uyumak için belli yöntemler deneyebilirsiniz belki terapistiniz de yönlendirir. Hamilelikte içilebilecek çaylardan içebilirsiniz doktorunuza sorarak, uykunuz düzene girerse en azından yeterli uyuyabilirseniz bayağı toparlarsınız, evet Doğum sonrasına vücut hazırlanıyor ama mesela geçen az uyuyorsam ben gündüz uyurdum o haftalarda bir şekilde günde 7-8 saat uyumaya çalışırdım. Şimdi 37. haftamdayım gece 2′den sabaah 9-10′a kadar uyuyorum aralarda tuvalete kalksam da