Mervekrrsln Kızlar bitek bende mi oluyor anlamıyorm hiç dinlenemiyorm vücudumun heryeri ağrıyor özellikle sırt ve bel kısmı ne yatabiliyorum ne de uyku var 37+5 oldum sizler ne durumdasınız ilaçta alamıyoruz 😒🤰😞
Baobap Mervekrrsln 27+4 sırt ağrısı, kaburga ağrısı, nefes darlığı, kuyruk sokumu ağrısı, ara sıra burun kanaması, aşırı şişkinlik daha sayıyım mı😂 elbette yalnız değilsiniz. İşin iyi tarafı bitecek hepsi. Ve sizin çok az kalmış.
Mervesencan Mervekrrsln 35 haftaya girdim bende adet sancısı gibi belimde ve kasımlarımda agrı var 2 haftadır erken dogum riskim var ondan sanırım sürekli agrıyor
istanbul3434 Mervekrrsln 39+3 belimin sol tarafinda kalca ve bacaga vuran, topallatan siddetli bi agri var 3 haftadir topalliyorum. Sinirleri sıkıştırmış bebek. Vucudum cok agir hep uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum.
Mervekrrsln Baobap ay inşallah ya . Rabbim hepimize şifa versin 🌸 bazen diyorum bu kadar ağrılar halsizlik varken sancı girse doğurmam heralde yorgunluktan hiç halim kalmiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Baobap Mervekrrsln aynı şeyden bende çok korkuyorum. Hem sancı çekip hem ıkınmak gerekiyor. Şu an düşününce imkansız geliyor🤦♀️
karabc Mervesencan benim de sizin gibi 32deyim doğum pozisyonunu aldı ne yapacağım onu düşünüyorum durmadan toplanıyor
Mervekrrsln Mervesencan inşallah sağlıkla iki üç hafta daha atlatırsın 🌸 sonra zaten beklemek istemiyorsun🤦🏻♀️😂
istanbul3434 Mervekrrsln insallah hepimiz saglikla zamaninda kavusalim🙏 zaten doktorum artik fizik tedaviye yonlendirdi destek almadan yuruyemez wcye gidemez oldum son 2-3 gundur. Bakalim fizik tedavi ne yapacak
karabc Mervesencan 36da alıcak sanırım doktorum bakalım bende kaldım gitsem hastaneye diye kasılma sayıcam şimdi
Kaderozy Mervekrrsln bende 37+4 seninle aynı durumdayım artık hiç bir iş yapamiyorum oğlumla zor ilgileniyorum Allah’ın izniyle cuma sezeryan olcam ama günler geçmek bilmiyor