kalben_duam Arzucelik benim şişlik oluyodu ve yatıp kalkamıyodum çok ağrım oluyodu acıyodu. Kalkarken destek alıyodum bir hafta kendime gelemiyodum. Ama bünye meselesi herkes farklı geçiriyo
Arzucelik Kucukmucize bugun aradilar 3 yumurta iyi devam ediyor dedi persembe transfer terminim inshallah 🤲🏻🤲🏻
Ozge1708 Arzucelik Gayet iyi canm. Benim 4 yumurtam toplandı. 2 si döllendi. 1 i transfer edildi çok şükür ilk denemede tuttu. Önemli olan sana tutunması kaliteli olması. Allah’ım inşallah sana da nasip eder.
Bsmlh Arzucelik benım 9 taneden 5 dolu cıktı 2tane 3.güne geldi transfer edildi 2 tanede dondu 5.gün 26+1 olduk 🤲
Arzucelik Bsmlh ayni bendede öyle 9 dediler 5 cikti simdi 3 iyi gidiyor dediler daha ilk gün ama bakalim hayirlisi
T_M 39 yumurtadan 19 tanesi canlandı 9 tanesini dondurduk 2 tanesini transfer ettik şimdi 26+3 ikizlerime hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin
T_M Arzucelik benim yumurta sayım fazlaydı 7 gün yataktan çıkamadım 10. Gün kontrole gittigimde 3 gün daha yatacaksın demişti ve agrım hiç geçmemişti nefes alamıyordum
Ekvatoral Arzucelik çok fazla olunca sağlıklı olacaklar diye düşünmeyin. Tek yumurta ile bile gebeliği olan arkadaşlarım var. İnşallah hepsi döllenir sağlıklı embriyolar olurlar. Hayırlı haberleri de alırsınız inşallah 🤲🌸
Arzucelik Bu ay diyer ay derken 4 sene bekledim simdide tam üc aylarin girdigi gün yumurta toplandi ve 5.gün regaip kandilinde transfer olacak inshallah bir sebeb olur. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inshallah 🤲🏻🤲🏻
Bsmlh Arzucelik hiç kafanı bulandırma hepsi olur Allah’ın izni ile transfer sonrası ananas tavuk haşlama birde kabak cekirdegı tuzsuz yada az tuzlu dr önermişti
Tugcekkkkk Arzucelik canım 3 4 gün boyunca yaşadım azar azar. Özellikle oturup kalkarken acı hissetmiştim