Arzucelik Merhaba arkadaslar benim 9 tane yumurtam olusmusdu bugun toplandiktan sonra 5 var dediler sanki az geldi bana böyle bi durum yasayan oldumu acaba ?
Kucukmucize Arzucelik benimde 20 yumurtadan 5 tanesi oluştu senin gayet iyi bence moralinizi yüksek tutun.Şuan hamileyim inşallah allah siZede nasip eder.
Arzucelik Kucukmucize bugun aradilar 3 yumurta iyi devam ediyor dedi persembe transfer terminim inshallah 🤲🏻🤲🏻
kalben_duam Arzucelik 5 yumurta gayet iyi. Benim 2 yumurta çıkıyodu ve döllenme sonunda 1 tane kalıyodu. 3 kez yumurta toplattım. Şuan hamileyim sayısı önemli değil 1 tane olsun ama tutsun inş
Arzucelik kalben_duam karin agrisi oluyormuydu toplamadan sonra böyle baski var sis gibi nezmn geciyor ?
kalben_duam Arzucelik 5 yumurta gayet iyi. Benim 2 yumurta çıkıyodu ve döllenme sonunda 1 tane kalıyodu. 3 kez yumurta toplattım. Şuan hamileyim sayısı önemli değil 1 tane olsun ama tutsun inş
Bsmlh Arzucelik benım 9 taneden 5 dolu cıktı 2tane 3.güne geldi transfer edildi 2 tanede dondu 5.gün 26+1 olduk 🤲
Tugcekkkkk Arzucelik canım benden 26 toplandı geriye 5 yumurta kaldı. Olabilir yani. İnşallah tutunur bebeklerin transferden sonra 🙏
Arzucelik Tugcekkkkk inshallah yaa rabbim isteyen herkeze nasip etsin inshallah bide yumurta toplamadan sonra karin agrisi nezmn gecdi ?
Tugcekkkkk Arzucelik canım 3 4 gün boyunca yaşadım azar azar. Özellikle oturup kalkarken acı hissetmiştim
kalben_duam Arzucelik benim şişlik oluyodu ve yatıp kalkamıyodum çok ağrım oluyodu acıyodu. Kalkarken destek alıyodum bir hafta kendime gelemiyodum. Ama bünye meselesi herkes farklı geçiriyo
T_M Arzucelik benim yumurta sayım fazlaydı 7 gün yataktan çıkamadım 10. Gün kontrole gittigimde 3 gün daha yatacaksın demişti ve agrım hiç geçmemişti nefes alamıyordum
Sivasss Arzucelik 2 hafta sonra Allah’ın izniyle canım şuan transfer öncesi kalınlaştırıcı ilaçlar falan alıyorum
Dicle_Serkan Arzucelik merhabalar benim de 12 yumurta toplandı 6 yumurtam donduruldu Döndürülmüş yumurta transferi ile 3.gün embriyosuyla hamile kaldım ilk seferimizde şuan 37.haftamdayım Rabbim sizin de gönlünüze göre verir inşallah