_NY3- Yenianna222 benim ilk kez başladı minik minik adet sancıları heyecanlandım doğum yaklaşıyor mu diye 😅
_NY3- Duygusuz bende iş yaptırmayacak kadar ağrı yok ya karnımda gelip giden ara ara ufak adet sancıları. Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️🙏🏻
Duygusuz _NY3- amin inşallah kasık agrım bel agrım oluyo bide sag rahim kemiğime cok asırı baskı olıuo
Nurdaneliz _NY3- psikolojik midir bilmiyorum ama muayeneden sonra baskılar artmaya başladı. İlk hamileliğim olduğu için de anlayamıyorum doğum sancısı mı yoksa normal yerleşme ağrısı mı 😟
Nurdaneliz Duygusuz o muayeneler de doğumu tetikliyormuş normalmiş akıntının gelmesi. İnşallah suni sancıya gerek kalmadan doğururuz. Hem gelsin istiyorum hem çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun🥺
Duygusuz Nurdaneliz ay inşallah evet Dr bilerek daha da ileri gitti artık gelmesi lazım diye baya ugrastı son kontrolde
Ozerhome C-z-M-d aynen dışarı çıkmak bile korkutuyor. her an suyum gelebilir diye bilinçaltına işlendi resmen😄
C-z-M-d Ozerhome ohooo benim beyinden geçenleri bi bilseniz 😂 oturduğum yerden kurup kurup duruyorum. Başka hiç bir şey düşünemez oldum. 🤷🏻♀️🙈
Ozerhome C-z-M-d son zamanlar hep aklımızda olan doğum ya insan ne olacağını kestiremiyor her an gelebilir bebisler😂keyiflerine kalmış gelmeleri😄
Nurov Ben 40. Haftama gireceğim haftaya sezaryenim var, öyle bir sancı geliyoki bunlar yalancıysa gerçeği nasıl dedirtiyo bana😲
2baby1cat _NY3- 38+1 ne gelen var ne giden hiç sancı ağrı kasılma belirti yok ne benim vucudun hazırlık yapmaya ne de kızımın doğmaya niyeti var nolucak böyle bilmiyorum😄