Oglumunannesiyim Busraayaz paket olunca oyle oluyor diye biliyorum ama yine de arayarak bilgi alabilirsiniz ☺
Busragokhan0911 Demetevler lokman hekim hastanesi 3300 istiyor paket olarak 35 haftaya kadar demetevler lokman hekim Hastanesinde muayene oluyorsun 35. Haftadan sonra Etlik lokman hekim hastanesine sevk ediyolar orada doğumunu yapıyorsun. Etlik lokman hekim hastanesi 4.250 ya da 4.750 arası bişi istiyordu.
zeyno_mehmt Busraayaz Olabilir. Biz bir kaç gün önce sormuştuk ama 3000 -3000 iki yüz arası değişiyor demiştiler
Songulgnydn55 zlemBulut merhaba Hastaneden memnunmusun?arastırdım en uygun burası var ben keçiörendeyım doktorundan vs memnunsan bende cesaret edebılıcem
Hatice3 zeyno_mehmt öncelikle yeni doğan ünitesinin iyi olması gerekiyor özelde doğum yapacaksan ilk bakman gereken şey bu söylediğiniz yerlerde fiyat uygun olabilir ama birde yeni doğanına bakın derim ben
brlnhrmk lokman hekim in doğum paketini aldık biz ikiz gebelik 4350 tl 10 muayene tüm tahliller taramalar ayrıntılı usg şeker yükleme normal doğumda bir gece sezaryanda 2 gece çocuğun ilk 5 gün muayene ve aşıları doğum fotoğrafçılığı içinde. tek gebelikte 3800 dediler benimkiler ikiz
Ciara93 Kızlar doğum için ufuk ini gittim görüşmeye özel hast ama odalar iki kişilikmiş. Ne mana anlamadım tek kişilik olması gerekmez mi para verdikten sonra :/
Yasemin30 Sincan Lokman hekime gidiyorum paket almayı düşünüyorum pakette tüm tahliller kontroller fotoğrafçı herşey dahil 3.800 tl fiyat verdiler
zlemBulut Songulgnydn55 hastanedende doktorumdanda memnunum cnm gayet guzel ılgılenıyorlar doktorda guler yuzlu suna kadar bır sıkıntı yaşamadım cok sukur