zeyno_mehmt Kızlarrrrr öncelikle herkese iyi akşamlar. Benim sorum şu kii Ankara' da doğum yapabileceğim fiyatı en uygun hastahane neresi acaba ? Bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız 😑
Hatice3 zeyno_mehmt öncelikle yeni doğan ünitesinin iyi olması gerekiyor özelde doğum yapacaksan ilk bakman gereken şey bu söylediğiniz yerlerde fiyat uygun olabilir ama birde yeni doğanına bakın derim ben
zeyno_mehmt beyzanur06 Nerde o canım tam olarak ? Ben Lina ya gidiyordum doğuma 5000 dedi şok olduk eşimle 😫
zeyno_mehmt Ciara93 Hic duymamistim. Çok teşekkür ederim. Memnun musunuz peki ? Muayene ücreti ne kadar ? Birde ne tarafta bu hastahane yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
temmuzannesi95 Ciara93 muayeneye gidiyo musunuz doktorunuz kim memnun musunuz bir de muayene ücretleri ne kadar 🙈😍
Oglumunannesiyim Selmas57 instagramdan evet. Cok ilgili bir doktor. Şehir hastanesi açılınca orada baslayacakmis hasta kabulune
beyzanur06 zeyno_mehmt mamak nato yolunda canm paket degil ama sadece dogum paketi sorduk orda yokmus ama kontroller zaten 5-6 bin lirayi tutmuyor fazla para alyorlar dediler boyle hesaplaynca daha uygun dediler 40 lira muayene ucreti
Ciara93 temmuzannesi95 hayır kontrollerime devlet hastanesine gidiyorum çok memnunum Çünkü. Doğum için çok tavsiye edilen Emre beye gideceğim görüştük bu şekilde anlaştık muayene ücreti 70₺ bildiğim kadarıyla ☺️
beyzanur06 zeyno_mehmt aynen oyle diger yerler cok pahalı doğuran biziz niye bu kdar cok isterler anlamyorum