Unicornn adm Profilimizde daha önce yaptığımız yorumlar ve paylaşım geçmişimiz bir başkası tarafından görünmese çok güzel olur. Tanıdık çıkabiliyor bu sitede o yüzden böyle olması çok tehlikeli 😊
Rotinda17 NaimeYilmaz android kullanıyorum. Uygulamada olduğu gibi profil resmi için galeriden seçme özelliği gelse benim gibi çok mutlu olcak annelerimiz var. 😊
senell adm Çok teşekkür ederim. Daha önce fark etmemiştim. Şimdi yaptım. Yine de birkaç başlık çıktı. Sanırım yukarı sabitlenenler filtrelenmiyor. Ama diğerleri gitmiş.
Sedahakan14 adm bildirimler gelmiyor geldiği zamanda tıklayınca bildirim falan olmuyor kayboluyor bu sorun bayadır var
berraninannesi Basakgul bende deniyorum profile fotoğraf katmayı ama hâla yapamadım nasıl yaptınız acaba ☺️
Basakgul berraninannesi Ah canım İnanki unuttum iki üç sefer denemiştim sağolsun @NaimeYilmaz yardımcı olmuştu sen de kendisine mesaj at istersen canım.
SeymaK adm yorum yazarken kolaylıkla telefonumuzdan bi fotoğrafı yükleyebilmek çok iyi olurdu internete yükle ordan linkini al vs uğraştırıcı
Nurov Açılan konulara yorum gelmiyo, sayfayı yenilediğimiz zaman direk yeni konuya göre sıralasa görüp yorum yapabiliriz, konu açmanın bi anlamı olmuyo çümkü bu şekilde
HHA Fotogtaf yüklemek basit sohbetin olması önemli çok konusulan konuların sıralaması istemeyen yanlıs olan msjların silinmesi arama özellikleri coğalması birbirini eklemek arkadas olmak gibi özellikler gayet iyi olurdu 🤗😇