cryingbaby adm bide iphonelarda ekrani sola kaydirinca onceki sayfaya donuyor, ama uygulamada bunu yapinca sifirlaniyo kldigim konu cok assada kaliyor yeniden iniyorum devam etmek icjn falan
DuyguKasap adm isim çarkı çok yavaş dönüyor🤭birde daha güzel isimler olabilir. O kdr çevirdim ama güzel iiam çıkmıyor
NaimeYilmaz adm Engelleme özelliğini tekrar aktif ettik. Bu arada özellikle profil fotoğrafı koyma konusunda ve genel olarak yorum yazan annelerimiz iphone mu android mi kullandıklarını yazarlarsa çözüm için bize çok yardımcı olmuş olurlar. Mugesahra33 Basakgul Hiranurecrin Esmer_ Rotinda17 dermus UmayAsya Mrveykt bryc Alyasibel
adm Engelleme özelliğini tekrar aktif ettik. Bu arada özellikle profil fotoğrafı koyma konusunda ve genel olarak yorum yazan annelerimiz iphone mu android mi kullandıklarını yazarlarsa çözüm için bize çok yardımcı olmuş olurlar.
Tugceonur NaimeYilmaz iphone kullanıyorum resim yükleme kısmı bile açılmıyor 1 aydır fotoğraf koymaya çalışıyorum 😏
adm Tugceonur tugce hanım iphonelarda aslında bir sorun yok, telefon modeliniz nedir? Bir de küçük boyutlu bir görsel denediniz mi?
Adkut adm açtığımız bir konuşmayı silemiyoruz. Önceden paylaştıklarımdan pişman olduklarım var ve silmek istiyorum
adm Adkut silme için bir ara formül olarak acaba belli günlerde ve saatlerde bu yetkiyi açmayı denesek mi diye düşünüyoruz şu an? Silme özelliğini sürekli ve tamamen kullanıcının yetkisine vermeyi Forum matematiği açısından doğru bulmuyoruz çünkü.
Tugceonur adm iphone 6 evet resmi küçültüp web sitesinden denedim uygulamadan denedim ama olmadı maalesef
Cemrece adm Merhaba size nasil ulasabilirim ozel olarak. Acil silinmesi gereken msjim var yardimci olursaniz sevinirim
Hiranurecrin adm lütfen profil rahat ayarlansın internet üzerinden yapmaya ne gerek var.bide fotoğraf paylaşma da aynı sıkıntı var direk burdan paylaşılsın resim bencee
senell adm bazı konu kategorilerini tamamen engelleyebilmeyi isterdim. “Annelerin gün odası” mesela. Bir filtreleme sistemi gerekli görmek istemediğimiz türde başlıklar için.
Beyzasel adm fotoğraflar daha kolay yüklensin attığımız yorumları silemiyoruz kendi tartışmamızı silemiyoruz
Bsmlh adm mesajların hepsını goremıyoruz ordaki işaret basıncada okundu olarak çıkıyor birde aslında hafta hafta gebelık yapılsa gebelıgın 36/37 haftası gibi tecrubelı annelerde yazsa ne gibi şeyler oldu