HaticeeKubraa Brckymk merhaba bende Ümraniye esenkent de oturuyorum Çamlıca Erdem Ayşe hanıma gidiyorum
Serap-er Brckymk 28 haftalık gebeyim. Çakmak erdem Gülçin hanıma gidiyorum evime yürüme mesafesinde olduğu için malum pamdemi yakın yer seçmek durumunda kaldım.
aysenur1010 Ciqdem25 bende sümeyra hocaya gidiyorum 🙈 kesinlikle tavsiye ederim ben ümraniye bölgesinde ondan iyi tanımam 😇
NAZ2333 Pambikk git canm bende ona yaptirdim 2li testimi cok iyi bi doktor ve ayni zamanda kizimin doktoru kizim 8 yasinda
NAZ2333 Pambikk git canm bende ona yaptirdim 2li testimi cok iyi bi doktor ve ayni zamanda kizimin doktoru kizim 8 yasinda
Pambikk NAZ2333 evet bende ikili test için Zeynep Kamilde zar zor bi randevu buldum gittim 😊 detaylı için devlette randevu bulmak çok daha zor diyolar fiyatıda çok gelmediği için muayenehanesine gitmeyi düşündüm 😇
imerveg NAZ2333 mutlaka denk gelmisizdir 😂 ünalanı da hic sevmiyorum ama herseyin elinin altinda olusu cezbediyor insani 😂
Hacergedik Brckymk bende atlas hastanesi Sümeyra okur salman hocaya gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim canım 😍