Brckymk Hayriyee67 inşallah çok teşekkür ederim 🤲🥰 siz de inşallah guzel haberler alırsınız dediğiniz gibi pozitiflik çok önemli 😄
Kbrtlghn Brckymk Bende beş haftalığım bizde kese gözüktü adetin yedinci gününde beta HCG de 2774 çıktı
Shylaaa Kbrtlghn benimde 2638 çıktı kese görünür değil mi? Bir de bebek beta kaç iken görünür ki acaba
Brckymk Kbrtlghn ben ayın 9 unda adet görmem gerekiyordu görmedim 10 unda gebeliği öğrendim doktor şuan küçük dedi haftaya görürüz dedi görülür inşallah 🤲
Brckymk Nur000 ben çarşamba öğrendim 547.8 Di sonra dun tam 48 saat olmadan kan verdim 913.3 e yükselmişti
Buketkucuk Brckymk ilk kan sonucum 910 du adet olmam gereken gün yaptırmıştım. İki gün sonra 1395 civarındaydı net hatırlamıyorum 🐥
catlover1 Brckymk benim adete 2 gün varken 547 çıktı iki gün sonra 1734 doktorum daha bakmaya gerek yok haftaya gel keseyi görelim dedi öyle de oldu :)
catlover1 Brckymk şuan 7+1im haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah keseyi görmek için doktorum beta değerin 3000 bulmasi gerektiğini söyledi o yüzden 5+3 de gidip gördük :)