[silindi] Saruhanvemetehaninannesi_ ben aslıhan hanıma gidiyorum mesai saatleri dışında doğum olursa ve illede onu istersem ayriyeten 1500₺ ödemem gerektiğini söylediler 😂 baya komik bi hastane
Saruhanvemetehaninannesi_ [silindi] bence o doktordan doktora degısıyor dıgerlerını bılemem ama Benım doktorumun hiç öyle bir talebi olmadı
A_s_23 EdanrAy evet fiyat doğru banada o fiyat verdiler ama kapı süsü 5 fotoğraf hediye dediler zaten 1 gün boyunca sana ve çocuğa yapilanlarlarda o ücretin içinde cnm
[silindi] Saruhanvemetehaninannesi_ of aman ya valla millet pandemiden dolayı mecbur diye iyice bokunu çıkarmışlar herşeyin.. çocuğum sağlıkla doğsun da çok da umurumda değil aslıhan falan.. bende bülent beyi çok istedim ama eşim illede kadın doktor diye tutturdu şimdi ödesin de parayı görsün ebesininkini 😂😂😂
EdanrAy Saruhanvemetehaninannesi_ merhaba ben suan yuzyil hastanesine gidiyorum. Fiyatlar o zaman siizn dediginiz gibiyse prime hastanesi ile ayni bülent hocays cok gitmek istiyordum ama bana yılbaşından önce 5 bin tl felan demislerd. Peki bu sezeryan ücreti indirimli hali ilemi 3900 esinizin hastane ile anlaşması varmı?
eda2242 EdanrAy ben bülent beye gidiyorum indirim yapılır denildi bize gidip konjşmadan anlaşmadan kimse yapmaz indirim zaten
eda2242 EdanrAy allah allah kim dedi ya biz konuştuk 3900 sezerysn spinal olursa 700 tl artı fiyat iki gece kalmalı çıkıştads ödeme sırasında indirim yapılcak yardımcı oluncak