basakaltin merhabalar doğuma evet kendi doktorum girdi çünkü ben 32 haftada erken doğum yaptım yatışım zaten sabah 9 da doktor kontrolünden sonra durdurmak için olmustu ama durmadı ve doktorum gün ıcınde sureklı geldı kontrole odaya Bülent hoca o gece ve ertesi gece nöbetteydi zaten ama olmasaydı da doğuma kalacaktı hastasını takip eden bırakmayan bir hekim kendisi sağolsun ☺️ Onun dışında daha katta yatarken bebek hemşiresi geldi bilgilendirdi olası doğum olursa bebeğinle bizzat ben ilgileneceğim dedi akşam 8 e kadar dayandık ama bebegım doğmak ıstedı 9da doğdu malesef direk küveze alındı doktorum belden uyuşturmayı tavsiye etsede ben genel olmayı tercih ettim çünkü bir önceki doğumumda belden uyusturma konusunda doğum öyküm faciaydı doktorumda kararıma saygı duydu genel olduk , ameliyathane ekibide çok ilgili sakinleşiyorsunuz o ortamda gerçekten ameliyattan cıktıktan sonra ameliyathanenin kendi içinde ayılmanızı bekledikleri bir bölüm var çok degıl 5 10 dk kadar bekliyorsunuz daha sonra kattan gelip sizi odanıza çıkartıyorlar serumlarınız ağrı kesıcılerınız yapılıyor sureklı gelıp tansıyon bakılıyor daha sonra anesteziden 3 4 saat sonra yemeğiniz geliyor çorba komposto sütlü tatlı daha sonra hemşireler gelip alt temizliğinizi yapıp sondanızı çıkarıp hasta bezi takıp sizi giydiriyorlar ve ilk yürüyüşe kaldırıyorlar sonrası kolay zaten benim yanımda bebegım olmadığı için onu tecrübe edemedim ama kalkışlarda refakatçiya ihtiyaç duyuyorsunuz ilk bir iki kalkışta sonrasında ben hep kendim kalktım ☺️
ekstra ödeme de şöyle oluyor oda içerisinde mini buzdolabı var içerisindekiler otelcilik hizmetine bağlı ordan kullanır veya telefon ile otelcilik hizmetinden menüden ekstra bişey yemek tatlı vs söylerseniz çıkışta en son onlar hesaplanıyor kağıda imza atıyorsunuz taburculuk sırasında onları ödüyorsunuz o kadar he bu arada yemekleri de mükemmel refakatçi yemeği de hasta yemeği de aynı gaz problemini aştıktan sonra üstelik aralarda refakatçiya tatlı çay ara öğün ikramları da oluyor