Nkayserili90 Emine1234 evet canım ilk aşılama, benim adette şuan için 9 mayıs gözukuyor ama bazen 2-3 gun oynama oluyor
Nkayserili90 Emine1234 he yok aşılama için değil canım😂 eşimin sperm sayısı az dıye biz kendimiz kür yaptık brn araştırdım proxeed dıye ilaç falan aldım
Nkayserili90 Emine1234 hayırlısı olsun inşallah ya, ne diyim işe de başlicam izin alıp nası yaptırcam onuda bilmıyorum hiç
Emine1234 Nkayserili90 insallah sıkıntı çıkarmazlar canım sürekli giidip geleceksin cünkü.. Keske girmeden konus saydın tedavi sürecinde oldugunu
vuslatim34 Hmdsena2019 aynı bende. Tüp bebek için araştırmalara başladım . Ramazandan sonra gideceğiz. Sen başladın mı
vuslatim34 Hmdsena2019 biz şimdilik araştırma hastanesi düşünüyoruz. Zaten başka seçenek yok bir tane orası var bir tanede özel var.inşallah yakın zamanda hamileyim diye post açarsın canım Allah emeklerimizi görüyor elbet verecek bizede meyvelerinden 🌸
Hmdsena2019 vuslatim34 bizim de ilk şecenek devlet hastanesiydi canım rapor felan baya ugrastım çıktı çok şükür 🤲🏻🤲🏻 Biyandanda özel araştırdım yaşimda 34 eşim 41 artık beklemek istemedk inşAllah nasip olur güzel dedigin gibi post açarım canım 🥰🥰
Hmdsena2019 vuslatim34 önceligin arastırma hastanesi olsun herseyini tammla özel ler zaten hep var gittigın zaman başlarlar gönlünce olsun herşey canım