Nkayserili90 Hmdsena2019 iyiyim canım bikaç saat önce adet oldum ağrım vardı giremedim görmemişim canım mesajı🙏🏻
Hmdsena2019 Nkayserili90 canim ya bide bişey sorcam meme ultrasonu için göztepe ssk da kaç güne çektin bi arkadastan hem ultrason ve mamografi istenmiş yakın zaman a gün vercek yer bakıyo
Nkayserili90 Hmdsena2019 canım biz gittik doktor girişi yaptı sonra sekretere gittik önce 1 ay sonraya randevu verdi sonra rica ettik aşılama olucam yetişmesi lazım dıye öle diyince kız 2 gun sonraya verdi ultrason randevusunu ama mamografiyi bilmıyorum
Nkayserili90 Hmdsena2019 he bak bide ne dicem çekmeköyde fsm tıp merkezi var kampanya yapmışlardı genelcerrahi muaynesi ve meme ultrasonu ücretsiz dıye bi arayıp sorsun orayı bedava yaptırsın
Hmdsena2019 Nkayserili90 kızda tüp bebek yapcak z. Kamil de ultrason istıyolar demştim ona bide mamografi istemişler kızin annesi gögüs kanseri die 😔😔
Hmdsena2019 Nkayserili90 canım çok tesekkurler 🥰🥰 arkadas aldi randevu tüm fsm tıp merkezlerinde gecerliymiş kadınlar günü dolayısıyla mart ayı boyunca bedavaymiş maltepe dekinden almiş Allah senden razi olsun 🤲🏻🤲🏻 🌹🌹
Nkayserili90 Hmdsena2019 çok geçmiş olsun, inşallah halleder ama mamografi için ileri tarih verileceğini sanmıyorum o basit bir cekim
Hmdsena2019 Nkayserili90 z.kamilde 20 nisana vermişler ultrasonda dışarda yaptirması söylemşler daha gec tarihe varmış
Nkayserili90 Hmdsena2019 rica ederim canımm ne demek faydam olduysa eğer çok sevinirim🙏🏻Eski çalıştığım hastaney benim Çekmeköy de ki ama😁
Nkayserili90 Emine1234 😁😁 senin adet ne zaman gözukuyor canım mayısta keşke gitmişken soraydın bayrama denk gelince nası oluyor dıye😁
Emine1234 Nkayserili90 onu ayarlıyoruz dedi cnm nasıl ayarlıyorsa artık… Gecikme falan yaşamazsam 13 adet görünüyor Benımde.. Senin ilk asılamamıydı
Nkayserili90 Emine1234 evet canım ilk aşılama, benim adette şuan için 9 mayıs gözukuyor ama bazen 2-3 gun oynama oluyor