cileklidondurma busranurkahraman 10. Haftadan beri bio oil düzenli kullandım iki kalçamda da kırmızı çatlaklar oluştu artık boşuna para vermiyorum Arifoğlu Hindistan Cevizi yağı aldım bıraktığı hissiyattan memnunum bio oil yağlı bir yapısı vardı kokusuda kötü bana göre herhalde vücut yapısıyla alakalı sürsemde çatladı yinede biraz henüz karnımda yok 30.haftama girdim
Aanneolmakkk Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum 31. Haftayız şükür çatlağım yok ama kaşıntım çok fazla ona çare bulamıyorum
Ceyceyyy busranurkahraman ben the body shop dan aldım o kadar memnunum ki anlatamam krem o kadar yoğun ki sürünce ertesi güne kadar yumuşacık kalıyor çok güzel kokuyor önemli olan zaten o bölgelerin nemli kalması ayrıca direk sürüp kiyafetimi giyebiliyorum. Hawaııan kukuı cream ismi trendyoldan yorumlara bakabilirsiniz
bellakey busranurkahraman ben 21 haftalığım. 12. Haftadan beri kendim yaptığım yağ karışımını kullanıyorum. Lierac mesela temiz değil içeriği. Diğer ürünlerede pek güvenemedim. Kendim yapmak istedim. Şuana kadar çatlağım olmadı çoook kuru bir cildim olmasına ragmen. zeytnyağı, badem yağı, üzüm çekirdeği yağı ve kakao yağını karıştırıyorum. Her gün 2 kere sürüyorum. Bazen de kantaron yağı sürüyorum bunun dışında
SofiB Daha önceki hamileliğimde lierac, bio oil, coresatin, bebe yağ denemiş biri olarak bu defa sadece hindistancevizi yağı kullanıyorum hepsinden daha iyi nemlendiriyor emin olabilirsiniz
leylosule busranurkahraman mustelanun çatlak yağı kullanıyorum harika nemlendiriyor ve yumuşcık yapıyor kıyafetlerde de leke bırakmıyor. Ayrıca kokusu yok mide bulantısına sebep olmuyor diğer yağlar gibi. Bu arada 34.haftaya giricem vücudum bebek gibi yumuşacık oldu 😁
bebekmuhendisi Bebeyağı ve lierac kullandım ilk hamileliğimde çatlağım olmadı 14.hafta başlamıştım şimdi 17. Haftada sadece bebeyağı kullanandaysa başladım bakalım sonuç ne olacak
Beyzaturba Celibon evet karşılıyor 4 kutusu 30₺ yazdırırsanız eğer yazdırmazsanız teki 30₺ Kaşıntım çok oluyor demiştim ve çatlak önleyici krem öneriniz var mı demiştim verdi ve çok memnunum 4 aydır kullanıyorum
Buketkucuk busranurkahraman ben dermaderm kakao yağlı çatlak kremi kullandım ama bende fayda etmedi🤦🏻♀️
yuvamerve17 busranurkahraman mustela aldım ben ama daha hiç kullanmaya başlamadım 11 haftalık hamileyim
Diyetisyenanneee busranurkahraman aslında bu biraz cildinize bağlı kuru sıkı ve çatlağa yatkınsa ne kullanırsanız kullanın çatlar ama belki minimuma indirebilir. Ablam 2 doğum yaptı Uni baby çatlak yağı kullandı 0 çatlak ama cildimi esnekti yağın hikmetimi bilemicem bende uni kullanıyorum