3335 Bebek yağı kullanıyorum 30 haftalık oldum. Herhangi bir Çatlak sorunu olmadı. Bakalım doğumdan sonra belli olacak :/
gulsahaliarya Betuldoksan bende vazelin kullandım ilk hamileliğimde. Düzenli kullanmasamda çatlak hiç olmadı. Şimdi yine vazelin kullanıyorum haftada 2 3 kere. 32 haftalık daha çatlak olmadı olmaz inşallah
Betuldoksan gulsahaliarya aynen bende öyle yapmıştım düzenli kullanmasam da hiç çatlak olmadi şimdi 17 haftalik hamileyim yine birazdaha kullanmaya başlayacam yine
Kbragkc-88 busranurkahraman merhaba ben ağda salonu işletiyorum kadınlarla bu konuda çok konuşmamız oldu kontrole gidecekleri Doğuma gidecekleri zaman göbeği aldırırlar kimi hemile kadınlarda hiç çatlak olmazken kimilerinde aşırı halde olurdu çok pahalı kremler yağlar kullandıkları halde çatlak oluyor maalesef kimileride hiç birşey kullanmadıkları halde oluyor yani durum genetik ve açık tenli sarışın kadınlarda daha fazla olduğunu gördüm bende hamileliğim boyunca bebek yağı nemlendirici kremler kullandım aloa Vera yenileyici jeller kullandım yalnız ben esmerim çatlak hiç olmadı şimdi ikinci hamileliğim umarım yine olmaz nemli tutmanızı öneririm pahalı yada ucuz yağlar kremler farketmez göbeğiniz göğsünüz bacak ve kalçanıza sürün genelde o kısımlar çatlar genetik bir durum olacaksa olacak ne yazıkki
Faddi54 111 Bende kullanmıştım ama bende egzama olduğu için daha kurtulamiyorum kaşınıyorum artık normal kremde kullanamıyorum sadece hindistan cevizi yağı
Gzmglr Faddi54 kaşıntıyı sadece burt’s bees mama belly butter geçiriyormuş o da temiz içerikli bakın isterseniz.
Hilal5228- Merhaba kızlar çatlak kremlerini kaç haftalıkken kullanmak gerekiyor acaba ben 6 haftalık anne adayıyım ilk hamilelik .
archmom Hostesmom doktoruma kullandıgım ürünleri söylediğimde kantaronuda söyledim hiç bir sorun yok dedi . Kantaronu kayınvalimdem kendisi yaptı zaten doğallığından emin oldugum bir ürün 🙏🏻
filodib busranurkahraman çok araştırarak aldım. İnstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var. Bebekler ve hamileler için tüm ürünler ve içerikler hakkında bilgiler yazıyor. Yıldızlı ürünler belirliyor. Ordan da bilgi alarak mustelanin yağını ve kremini aldım. Hiç kimyasal yok içinde organik bir ürün. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
Gzmglr Beyzaturba biliyorum benim dermatoloğum sivilce tedavisinde verdi. Hücre yenileyicidir. Çatlaklara iyi gelebilir ama siz gebesiniz cildiniz için daha sert bir krem yerine yağları kullansanız daha sağlıklı olacağı için söyledim. Karar sizin tabi ki
Betuuss 35.haftaya kadar hiç çatlağım yoktu , sonra bı anca kalçamda, belimde, bacaklarımda çatlaklar oluştu ve çok büyükler. Sinozun kremini almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye eder misiniz?
iiremgrzbyr Betuuss ben BABE kullanıyorum Trendyoldsn almıştım arkadaşımın ve eczacımın tavsiyesi üzerine , lierac diye çatlak kremi de var onu da öneriyorlar
selon gamzelinaz Evde zaten sorun etmiyorum.. Pijama ev elbisesi vs olduğu için. Çalışırken de genelde içime ince bir atlet giyiyordum. Yazın sonunda kullanmaya başlamıştım ilk ama az az sürüyordum daha karnım pek çıkmamıştı ve kuruması için biraz beklediğim olmuştu. Tabii ciltle de çok ilgili.. Benim cildim çok kuru çünkü:)
iiremgrzbyr busranurkahraman busranurkahraman 26+4 haftamdayım ve Trendyoldan eczacımın tavsiyesi üzerine almıştım ismi BABE onu kullanıyorum şuan ki öyle çok çatlak oluşmadı henüz ürünün faydasını ilerleyen zamanda göreceğim.😊