Asi_0658 Gizem957 2009 yılında doğum yaptığım için oğluma o zaman ki değeri hatırlamıyorum ama epey yüksekti hergun idrar toplatiyorlardi hastanede 😔 stres ne yaşıyorsunuz bilmiorum ama öncelikle sakın olun ve herşeyi kafaya takmayın bebeğiniz sizi hissediyor etrafınızda ne olursa olsun gerçekten düsünmeyin bırakın evladinizi ve sağlığınızı düşünün
Gizem957 Asi_0658 stresim erken dogum yapmaktan korkmak ilk hamileligim erken doğar da yaşamazsa diye yapıyorum stresi
Asi_0658 Gizem957 37 de doğum yaptım elhamdurillah çok sağlıklı hicbir sorunu yok gelişimide çok iyiydi
baby_mama Gizem957 bi arkadaşım A life hastanesi Ebru Biberoğlu’nu önerdi bana, kendi memnun kalmış. Ben Gazi Üni’de yaptıracağım, aletleri kaliteliymiş hem uygun. Ama sıra almak biraz zor galiba, benim kadın doğum asistanı arkadaşım olduğu için rahat oldu.
Gizem957 baby_mama ben gebelik boyunca perinatoloji de muayene olmak istiyorum evet gazi den zor diyoalr
Asi_0658 Gizem957 bende 16 haftada tansiyon çıkmıştı ödem oluştu ayaklarımın üzerine basamıyordum artık
Sherife_0660 Gizem957 hacettepede normal polikliniğine gider durumu anlatırsanız yönlendirme yaparlar perinatoloji 158 lira muayene ücreti var özgür hocanın
Gizem957 Asi_0658 ödem hiç. Gitmedi mi. Bide ödem mi kilo mu oldugunu nasıl anlıyorsunuz bende d e var cunku
hilal913 Asi_0658 merhaba geçmiş olsun daha once de size sormuştum aslında ama tekrar merak ettim mesela muayenede asistanlar ilgileniyor ya dogumu kim yaptırıyor normal doguma hangi doktor denk gelirse diyorlar ama biz riskli olduğumuz için normal doğum bile olsa kendi doktorumuzun girmesi gerekmiyor mu kafam karıştı da biraz 🤔
Asi_0658 hilal913 merhabalar o gün hangi doktor var ise nöbette o giriyor doğuma zaten biz bizler doğuma giderken şimdiye kadar hastanenin verdiği evrakları yani ( ikili üçlü testler şeker testi sonucu) onları yanımızda götürüyoruz doğumu yaptıracak olan doktor onları inceleyip.ona gore doğumu yaptırıyor diye biliyorum.
hilal913 Asi_0658 dogru aslında hiç oyle düşünmemiştim sonuçta pat diye doğurtmaz doktorlar onune bilmedigi bi gebe geliyo nasıl bir geçmiş var incelerler haklısınız rahatladım şimdi biraz cok tesekkur ederim benim dogumda sıkıntı olabilir dediler o yüzden aklıma takılmışti herhangi bi risk anında da gerekli doktoru çağırırlar zaten di mi
Asi_0658 Gizem957 doğuma kadar gitmedi bende ödem hemşireler kontrol ediyorlardı ödem.olup olmadığını
Asi_0658 hilal913 rica ederim tabiki doğuma almadan önce dosya inceleniyor normal veya sezeryan hangisi olacaksa size bilgilendirme yapıyorlar şartları kabul ederseniz esiniz ve siz ona gore mudahale ediliyor iciniz rahat olsun
Asi_0658 Gizem957 evet ayaklarımın üzerine basamıyordum ben ama.cok şükür geçti sizde bunlari lutfen kafaniza takmayın en kısa sürede perinatlog ile görüşüp uygun tedaviye başlamalısınız bebeğinizin ve sizin sagliginizin acısından gerekirse tansiyon hapı kullanirsiniz