zohreeeee ayisigi3 canm kaset testlerdende dene istersen ben bu testde cok hayal kirikligi yasatim kac kere o yuzden guvenmiyorum bu teste ondada cikarsa hamilesindir inshallah
ayisigi3 zohreeeee onda negatif çıktı canım regl olmama 4-5 gün var diye bundan da denemek istemiştim.
zohreeeee ayisigi3 anladim canm ama bence cokta umutlanma bende bu testlerden cok yaptim ayni boyle cikiyodu ama sonuc adet oluyordum 1gun sonra inshallah hamilesindir
ayisigi3 Çok teşekkür ederim her birinize hala inanamıyorum. İnş kimyasal gebelik ya da test hatası falan değildir
Nurunannesiii12 ayisigi3 hayırlı olsun. Hiç bekleme doktora git kan ver doktor çagirdikça git bil bil dinlen yat bu siralar .
Nurunannesiii12 ayisigi3 bende daha bi silik çıkmıştı çok yeni hamileydim 6 haftalık oldum. Üstüne gitme Kanama si oluyor progestan verdi doktor yatiyorum.hep
Nurunannesiii12 ayisigi3 ben cuma test yapio cumartesi sabah erkenden girmisyim doktprum.2 3 güne bir gelip kan vermemi istedi hepnuzan dinlen meyve su tüket .folik asit kullan
ayisigi3 Nurunannesiii12 herhalde beta hcg değerinin düzgün artışına bakmak için canım hadi inş sağlıklaa 🙏🏻🙏🏻
Mom726272 ayisigi3 beni ilk yaptığımda adetim gecikmeden önceydi aynı böyle çıkmıştı hamile değilim deyip attım 1 hafta sonra denedim netleşti çizgiler meğer o zaman da hamileymişim 4+6 olmuş kan verin isterseniz siz