Annecik_ elisa123 ben de reglden önce test yaptım pozitif gördüm ama kan testi yaptırmadım 4+4 de gittiğimde keseyi gördük bebeği de 5+4 de gördüm
elisa123 Sevilay_47 yaa maşallah 🥰 bnde 1 hafta sonra gitmeye karar verdim insAllah kesemizi görebiliriz 🥰
Sevilay_47 elisa123 inşllh canım bnde 4 haftayken ögrendim gebeliğimi 1 hafta snra gel demişti gitmiştim görünmüştü inşşllh görürsün canım hersey gönlünce olsun zaman cok hızlı suan 24 haftalığımm🥰
Derya_eren1003 5+6 dayım ama daha keseyi görmedim ve betam da çok düşük çıkıyor 301 çıkıyor yarın kan vericem halla düşük çıkarsa dış gebelik dedi doktor 😏😏
Tazebirannecik elisa123 hayır ağrılı değil jel yardımı ile kamera gibi birşey ile muayne ediyor korkulcak bişey değil benm 7 haftama kadar karnımdan görünmediği için hep vajinal muayne olmak durumnda kaldm ama dedğim gibi kormaya gerek yok 🥰
Gokceeeee-_ elisa123 5.haftada doktora gittim kese görünmedi bebeğin küçük dedi daha oluşmamış demişti 7. Haftamda kesemi gördüm hayırlısı olsun inşallah ☺️
Littlespy elisa123 ben keseyi 5+1de gördüm ve vajinal baktı doktorum. Bebeği de 7+0da gördük çok şükür 🙃 ilk başta görülmemesi çok normal veya 1500 ün üzerine öıkmadan görünmez demişti bana doktorum.
mucizem09_ elisa123 canim 6 haftada gittigimde keseyi gormustum zaten oda 6 haftayla uygundu gec dollenme olmadiysa genelde 4 bucuk haftada alltan 5 bucuk arasi karindan gorulur doye biliyorum
Ayseyldrmx elisa123 bende ögrendim 4 hafta yani 1 aylık olmuştu doktora gittim çok yeni keseyi göremedi eger çok istersen alttan bakarak görürüz dedi kabul ettim küçücük tü çok yeniyse zor görünüyor çok minik oda alttan bakmasına ragmen