Kayraninannnesi Haftaya görebilirsiniz diye düşünüyorum çünkü değerler hergün yada 2 günde bir 2 katına çıkıyor demişti bana doktorum 1000 in üstüne çıkınca görünüyor
kplmn elisa123 beta değerimi hatırlamıyorum ama 6 haftalıktı kese göründüğünde inşallah sağlıkla ilerlersiniz ☺️
Krizantem_ elisa123 1 hafta sonraya randevu alabilirsin canım, ben 5+6 da gördüm keseyi ,önceki haftaya randevu almıştım ama beta hcg 380 civarı çıkınca kese gözükmez diye bir hafta sonraya ertelemiştim randevumu.. garanti olsun haftaya al. Hayırlı olsun 🤲😊
Papl blueberyy00 canım usg kağıdından pek bişey anlamıyorum ama şöyle yazayım +gsd1: 1.28cm gsd2: 0.763cm yazıyor şuan 9 haftalık olduk 😊
blueberyy00 Papl 12.8 mm oluyor keseniz ilk gördüğünüzde benimkide 8.94 mm inşallah normaldir benimkiside
Tazebirannecik elisa123 hayır ağrılı değil jel yardımı ile kamera gibi birşey ile muayne ediyor korkulcak bişey değil benm 7 haftama kadar karnımdan görünmediği için hep vajinal muayne olmak durumnda kaldm ama dedğim gibi kormaya gerek yok 🥰
Brckymk Kızlar ben çarşamba gunu öğrendim gebeliğimi 547.7 çıktı beta hcg. Sonra dün daha tama 48 saat dolmadan tekrar kan verdim 913.3 e çıkmış sizec artışı güzel mi ilerliyor pazartesi doktora gidicem ama çok merak ediyorum gebeliğim happy moma göre şuan 5 +0