40+2 gunluk hamileyim ama doguma emare hicbir belirti yok. Ustune ustluk bebek biraz tombisce oldugu icin doktorum daha fazla bekletmekte istemiyor. Sayet sali gunune kadar kendiliginden gelmezse suni sanci verilecek. O kadar korkuyorum ki..:( Bu basligin totemi ise yarasin ve gelsin artik oglumuz nolurrr 🙏🏻

Ben de şimdi hastenedym kalp atışlsrmz düzgün değil diye minicigimizn yats verdiler sabaha kadar bekletcz dediler acaba bende de hiç bir belirti yok arada sıfır açıklık acaba suni mi alsam diyorum

subatannesiyim asla boyle birsey soyleyebilecek bilgiye sahip degilim. Oyle dusunup moralinizi bozmayin ve doktorunuza guvenin. Vakti geldiyse dogumun suni ya da sezeryan ile saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 🙏🏻 Benim durumum, o vakit gelene kadar keske dogal sancilarim baslasa arzusundan ibaret..

aysegulkaya Eger zorunlu olacaksa olsun zaten elden ne gelir ama basindan beri cok aktif ve spor yaparak gecirdigim bir hamilelik surecim oldugu icin normal doguk yapabilmeyi cok istiyorum. Emeklerim bosa gitmese keske diyorum :))