Hala tık yok pazar gününe kadar doğmazsa Suni sancı diyorlar 1 cm açıklığı varmış Suni sancıyla doğum yapan arkadaşlar durum nasıl ilerliyor daha acılı mı oluyor bilgi verirseniz sevinirim 🙏
40+6 suni sancı hakkında
Buseilginnn ben de merak ediyorum. Keske deneyimi olanlar bilgilendirse..
Buseilginnn banada suni sancı verildi ama hiç açılma sancı yapmadı 🤷♀️🤷♀️
aysegulkaya ne kadar sure beklendi sanci verildikten sonra? Acilma olmadigi icin sezeryana mi aldilar ?
Buseilginnn bende 40+5 de suni sancıyla doğum yaptım. 3 cm açıklık vardı. İlk önce lağman yaptılar sonra sancı vermeye başladılar. Valla suni sancı daha kötü diyorlar ama normal sancı çekmediğimde ne farkı var bilmiyorum:) bence pek bir farkı yoktur sonuçta ikisinde de çekiyorsun:) sancıdan sonra 4 saatte doğum yaptım.
Basakcum 24 saat aldm açılma sancı olmayınca sezeryan oldu
Sanırım suni sancının en büyük handikapı saatlerce çekip açılma olmadıysa sezaryene girmek. Belki normal doğum sancısından pek bir farkı yoktur. Ben suni sancı istemediğimi söylemiştim doktora. O haftalarda doğum başlamazsa isteğe bağlı sezaryen olacağım.
Buseilginnn ben 3 saat suni sanci aldim sonra cikarttirdim kendi sancimla devam ettim. Oyle yapabilirsin konus doktorunla. Kendi sancıların basladiysa çıkarıyorlar.
[silindi]
Buseilginnn
Suni sancinin normal sancidan farki var bence yok diyenler olmuş ama kişiden kişiye de fark ediyor demekki. Cok mecbur kalmadıkça göze alamam ben de tekrar. Ama hafta dolmuş ve normal doğum için de ısrarcıysaniz o zaman da pek yapacak bir sey olmuyor ne de olsa hepsi geçici sonunda hepsi unutuluyor. 😊
Anladım çok teşekkür ederim 🤗