yelizyeliz Elifsahin07 tamamen hurafe yaaa. Ben 2 kere kestirdim doğuma az bi zamanım kaldı. Ablamda kendi gebeliğinde 2 kere kestirdi maşallah yiğenim sağlıklı sıhhatli🤣🤙🏻
K-A-Y Elifsahin07 ay ne munasebet birak desinler oyle sey mi olur hangi kitaptan okumuşlar cevrede soylenenlere bakarsak oooo bosver hic kulak asma git kestir
Hasret_ 132025 aynen öyle evet , bılmıyorum daha sonra istem dışı o geldi aklıma bundada hiç kesmedim belimde hatta annem kes dıye ısrar etti dedim böyle bişey oluştu bende annecim sonra keserim acelesi yol zaten topluyorum
132025 Hasret_ beynimize işlemiş önceden beri aslında bu konu bende inanmıyorum asla saç kesmeyle ömür kısalmaz ama psikolojik olarak kestirmem yinede hamileeyken
Hasret_ _imra_1213 teşekkür ederim 🙏 bilmıyorum zaten geçen sene martta kaybettim bu Mart dogumum var 1 yıldır kuaför gitmiyorum
Zeynepreyyan Elifsahin07 Allah iki tel saça mi bağlı kılmış insan ömrünü? Çevrende olanlara böyle sor. İlk bebeğim de saçlarımı kestirdim..kısmet olursa bunda da kestiricem
Adosum_34 Elifsahin07 bizlerin onların ömrü yalnızca bir kişi bilebilir rabbim kimin zamanı gelmişse amel defterini gönderir kuranı kerimde yazmadıgı sürece asla insnmam söyleyn varsada ispatlasın
Lionfamily Elifsahin07 hepsi hurafe canım onlara takılma🤗ben bayan kuaförüyüm ve hamileyim kestirdim ve biz yıllarca çoğu hamile müşterimize kestik bi sıkıntı yaşayan olmadı ,gönül rahatlığıyla kestirebilirsin🥰
aysenurbahadir Elifsahin07 geçen hafta kestirdim saçımı bir rahatladım ki anlatamam kestir gitsin bana hiç mantıklı gelmiyor böyle şeyler 🙋 bir de o kadar vitamin falan kullanıyoruz hepsinin saçıma gittiğini farkettim gürleşti uzadı falan en iyisi kesmek 🙂