Elifsahin07 Kizlar ben 8 haftaligim ve saclarimi kestirmek istiyorum bu konuda ne dusunuyorsunz beni aydinlatabilir misinz ? Bebegin ömrünü azaltir diyorlar cevredekiler ?
Wonderwoman Elifsahin07 iyi valla tırnak kestirmeye birşey cikarmamislar yoksa millet 9 ay ne yapardı 🤣🤣
Mavi87 Elifsahin07 sizce bu doğru olabilir mi? Ciddi soruyorum, bunun doğruluğu olmadığına inanmak için biraz düşünmemiz yetiyor canım..
Mommmyyy Elifsahin07 hurafe tamamen ne alakası var ne bilimsel açıdan ne dini açıdan hiç bir ifade yok . Her söylenene inanacak olsa insan kendini unutur. Batıl inançlıların çıkarması, ben kestirdim
Eski9 Wonderwoman Allah da seni güldürsün canım çok güldüm valla iyiki tırnağa vücut kıllarına falan biseyy dememişler 😁
44Queen Elifsahin07 valla ben kestirdim uzarsa yine kestiririm sonuçta saç da vücuttaki vitamini alıyor ayrıca Allah’ın verdiği canı saç ile kıyaslamayı tamamen batıl İnanç olarak görüyorum
Tgckrds Elifsahin07 ben kestirdim insan hamileyken böyle hurafelere karşı bile hassas oluyor ama ne bilimsel bi dayanağı var ne dini.
incininannesi Elifsahin07 ben ilk gebeligimde kesmiştim o şeye inanmıyorum pek aslında batıl inançlarım vardir ama bu konuda yok gslibs ama nedense 2. De hiç kesmedim hasl kalçamı geçti saçlarım aslında kesecektim her ay düzenli keserdim saçlarımı ucundan eşim kesme uzasın çok güzel olmuş diyince galiba ayaklarıma kadar bile uzatabilirim 😁😁😁
Havva- Elifsahin07 canım kestir boyat inanma öyle şeylere bebeğin ömrü ile saçımız ne alaka Allah bilir onu kadınlar pis dolaşsın diye kocakarılar her şeyi söylemiş eskiden maşallah 😄
Ebrununbebe Elifsahin07 valla kuzum batıl inançlara inanmak istemeyip ya doğruysa diyede aklımdan geçirenlerdenim… Saç kesimini duyduğum da inanılmaz etkilenmiştim ilk hamileliğimde eğer kesyirmiş olsaydım heralde aklımın hep bi köşesinde kalırdı..doğurdum hemen ikinciyi düşünmeye başladım heöen kestim saçlarımı öyle ikinciyi yaptım 😂😂☺️☺️☺️ allahım herşeyin hayırlısını versin ya
Hasret_ Elifsahin07 ben o kadar ileri görüşlüyümki asla batıl inanç ve koca karı laflarını dinlemem ve gülerdim 3 aylık hamileydim saçlarimi kestirdim 6 aylık doğum yaptım bebeğim küvezdeydi Hergün yanına gıderdım bi günde gıtmeden kuafore uğradım kaş bıyık ordan eve geldim hastaneden haber geldi bebeğimi kaybettiğime dair 🤦🏻♀️ Bilmıyorum tesadüfmü fikrim yok şuan yine hamileyim hiç kuaföre gitmedim dogumdan sonrada kendim keserim biraz malum vırus heryer
_imra_1213 Hasret_ Çok geçmiş olsun canım, Bencede eskiler böyle diyorlarsa vardır bı bildiği diye düşünüyorum, kestirmemek daha iyi niye insanlar beklemiyorlar bilmiyorum
132025 Hasret_ başın sağolsun canım ama erken doğum yapmışsın zaten riskliymiş asla alakası yok hepimize ömür biçilmiş saçını kestirdin diye ömrün bitecek hali yok ki dinde de yok zaten hepimizin öleceği gün dakika saniye belli ne 1 dakika geç ne 1 dakika erken..
132025 Elifsahin07 daha rahmine düşmeden yazılmış olan ömrü yüce Rabbim saçını kestirdin diye geri almıyodur yani😂 bana hamileyken kestirmiş annem saçını çok şükür yaşıyorum hala
Hasret_ _imra_1213 teşekkür ederim 🙏 bilmıyorum zaten geçen sene martta kaybettim bu Mart dogumum var 1 yıldır kuaför gitmiyorum
Hasret_ 132025 aynen öyle evet , bılmıyorum daha sonra istem dışı o geldi aklıma bundada hiç kesmedim belimde hatta annem kes dıye ısrar etti dedim böyle bişey oluştu bende annecim sonra keserim acelesi yol zaten topluyorum
Sevilay_47 Elifsahin07 bnde giyin tam kesitrecektim doktorunuza sordunuz mu dediler bende yok dedim bebeğin aklı kısalıyormuş diyorlar bnce sorun dediler bende şok oldum inanmayın böyle seylere googleden bile arastrdım yok böyle birsey sakıncası da yokmuş ben kestirdim