12333544 Kelebekler Vala bende 6.aydaydım sanırım süt içtim ardından bir saat sonra balık yedim sonra korktum ama çok şükür hiçbir şey olmadı stres yapma insan neyden korksa başına gelir
Kmndas Kelebekler canım 1 günlük balıktan bişey olmaz buzluktan çıkan balıklar 2 3 günlük gözleri kanlı olur bayat balığın yüzgeçleri solmuş olur taze balık gözleri cam gibi olur parlar bide yüzgeçleri kıpkırmızıdır bişey olmaz yani korkma
Kelebekler Kmndas 🙏🏻🙏🏻 Teşekkürler ben pişirme yıkama aşamasını görmedim midem bulabdığı için 🤦🏻♀️ Direk yeme aşamasına dahil oldum 😅umarım dediğiniz özelliklere sahipmiştir balıklar 😁
Balonnnnn Kelebekler 5 saate sindirim zaten bitmiş oluyor. İçin rahat olsun. Zehirlenme olsaydı ilk saatlerde olurdu kana karışır karışmaz.
SedaCeki Kelebekler baliktan sonra yada balikla tuketilen yogurt ,sut eger balik zehirlerse erken farketmenizi saglar bize ogretildigi gibi zehirlenmeye sebep degil yani. Aksine hayat bile kurtarir😊 hic bir yan etki gormediyseniz sorunda yok demektir.
Kelebekler SedaCeki şimdiye kadar olmadı canm bi saat kadar oldu sütü tüketeli inşallah bundan sonra da olmaz 🙏🏻😊
Berin Kelebekler seni çok iyi anlıyorum bu durum bende de oluyor eminim her hamilede de oluyordur:)) Yani takma kafana bende balık yedim, birkaç saat sonra süt içtim zaten sana zarar verse anlarsın miden ağrır, bulanır belirti verirdi yani korkma bile:)
Kelebekler Berin ☺️ Yanlız olmadığımı bilmek çok güzel 🙏🏻 Teşekkürler başlığı açarken çekindim saçma soru derler mi diye ama herkese çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 😊
Kelebekler Lebede iste ondan korkuyorum bende balığı alırken temizlerken pişirirken görmedim midem bulandıgı için direk yedim ben inşallah düşündüğüm gibi değildir 🙏🏻Teşekkürler
Ebrununbebe Kmndas ☺️☺️☺️ ben yesem psikolojik olarak zehirlendim hissine kapılırdım sanırım 😂😂! Sizdeki iyi cesaret ☺️
Kmndas Ebrununbebe canım çocukluktan beri alışık olunca etki etmiyor heralde bilmiyorum bayat balık da hiç yemedim ondan da olabilir ☺️
Ates2020 Kelebekler Balık bayat olmadığı müddetce zehirlenme gibi bir şey mevcut değil ben balığın yanında ayran içerim hiçbir şeyde olmaz