Kelebekler Balıkların tazeliğini bilmiyorum balık pazarından alındı yaşadığım yerde deniz yok haliyle aynı gün tutulmuş balık değiller 🤦🏻♀️ Korkuyorum zehirlenme olur diye🤦🏻♀️🥺🥺🥺
Serpil-3 Kelebekler değil 3saat balıkla beraber yesen içsen de bişey olmaz ki aslında balıkla beraber yoğurt yeyin ki zehirleyecekse yoğurt önlesin doğrusu
Kmndas Kelebekler balık tazeyse sıkıntı olmaz canım biz karadenizliyiz çok yeriz öyle yoğurtla balık ayranla falan taze olunca hiç bişey olmuyor olmadı yani hiç
Tugcek33 Kelebekler balık taze ise bir sıkıntı olmaz. Birde zehirlenme olayı olunca da ayran içiliyor zaten aynı şey olmuyor mu benim kafamı çok karıştırıyor bu durum🤔
Balonnnnn Kelebekler biz balık ekmek yanında hep ayran içerdik. Balık bayatsa her türlü zehirler zaten süt ürünü ile alakası yok demişti bir dr.
Kelebekler Berin internette en az 8 saat sonra diyor da 🤦🏻♀️ Gerçi yazan her şey doğru olacak diye bi şey yok ama malum hamilelik hormonları saçmalamak, korkmak ve endişelenmek yaşam tarzımız oldu 🤦🏻♀️
ipektosunannesi Ben geçen öğlen 2 de yemek yedim yanında bir kase yoğurtla. Akşam 7 de balık yedim bi şey olmadı
Kelebekler ipektosunannesi aman olmasın yine de paronayak olduk hamilelik döneminde aman bi şey dokunmasın diye 🙄 teşekkürler cevabınız için ☺️
Berin Kelebekler seni çok iyi anlıyorum bu durum bende de oluyor eminim her hamilede de oluyordur:)) Yani takma kafana bende balık yedim, birkaç saat sonra süt içtim zaten sana zarar verse anlarsın miden ağrır, bulanır belirti verirdi yani korkma bile:)
Lulemom Balık kokmuyosa bozuk değildir. Bozuk balık zehirler zaten sütle yoğurtla bi ilgisi yok. Biz balığın yanına yoğurtlu meze yapıp yiyoruz
Kelebekler Lulemom benm midem bulandığı için eşim pişirdi ben yedim yerken normal balık kokusu vardı ama 🙄
Lulemom Kelebekler bozuk balığı yerken tadından anlarsınız zaten. Geçen bana denk geldi benim mi ağzımın tadı yok diye diye anlamak için 3-4 lokma da yedim bozuk olan balığı 😄 hiç bişi olmadı. Korkmayın hiç bişi olmaz. Bozuk değilmiş zaten rahat olun
Kelebekler Serpil-3 eskiden gelen algı ve korku galiba mide yanması vardı balık yediğim aklımın ucundan dahi geçmediği için anlık mide yanmam geçsin diye içtim sütü 😅
Kelebekler Kmndas başlığın tazeliği konusunda fikrim yok 🤦🏻♀️ Yaşadığım yerde deniz yok balık pazarından alındı en taze olma ihtimali bile dün tutulmuş olmasıdır 🙄
Ebrununbebe Kmndas ☺️☺️☺️ ben yesem psikolojik olarak zehirlendim hissine kapılırdım sanırım 😂😂! Sizdeki iyi cesaret ☺️
Kmndas Kelebekler canım 1 günlük balıktan bişey olmaz buzluktan çıkan balıklar 2 3 günlük gözleri kanlı olur bayat balığın yüzgeçleri solmuş olur taze balık gözleri cam gibi olur parlar bide yüzgeçleri kıpkırmızıdır bişey olmaz yani korkma
Kelebekler Balonnnnn umarım öyledir hamilelik psikolojisi ile böyle düşünüyorum. bi de erken doğum riski olunca iyice her şeyden korkar oldum 🤦🏻♀️
istanbul3434 Kelebekler balik tazeyse hicbir sorun olmaz. Zaten bozuk balik pisirmeden de ele bi garip gelir gozleri sönük olur, eti gevşek olur, pişirmeden de anlarsiniz. Bence sorun yok
Balonnnnn Kelebekler 5 saate sindirim zaten bitmiş oluyor. İçin rahat olsun. Zehirlenme olsaydı ilk saatlerde olurdu kana karışır karışmaz.
Kelebekler Lebede iste ondan korkuyorum bende balığı alırken temizlerken pişirirken görmedim midem bulandıgı için direk yedim ben inşallah düşündüğüm gibi değildir 🙏🏻Teşekkürler