Sevilay7 3erkekannesi oyyyy maşllh benim kayınvalideminde 3 oglu var benim kızım olacak ucuyır havalara hiç kızı olmadıgından 😂inşlh kzında olur ❤️
Sevilay7 _Elifffffff_ insan ilki kız sa sanki 2 Cide kız olacak gibi geliyor bu erkek anneleri içinde gecerli insan inanamıyor ya😘
_Elifffffff_ Sevilay7 ayy evet canm bende öyle düşünmüştüm hep kız diye düşünmüştük çok şükür rabbime 🤲🤗
Ozlemtpl Benimde üç kızım var isteyerek yaptık şuan 4. Davetsiz misafirim geliyo 2 aylıkken öğrendim hamile olduğumu şuan 4 aylık cinsiyetimizde daha belli olmadı🥰
Smyrabahar Sevilay7 bende iki kızım vardı şimdi nasipse bi oğlum olucak aklımın ucundan geçmezdi üçüncü çocuk🤷♀️🤦🏻♀️
mervee_88 Benim bir oğlum bir kızım var. Kaza bana da saçma gelirdi. Başıma geldi yok ya olmaz dedim ertesi gün hapı almayı bile gerek duymadım. Kalmışım bile 🤭
Zeynep_ayaz Sevilay7 kazaya hic inanmayan ben benimde basima geldi bi oglum var simdide kizim olucak insallah 🤲🥰
Nrgl_cntrk Melissdefne benim de kızım 3 buçuk aylık ve dün akşam tekrar hamile olduğumu öğrendim bizi neler bekliyor çok merak ediyorum korkuyorum 😢😢
aselsura123 Bende kazayla olan çocuklara inanmazdım benimde başıma gelince anladım 3 yaşında kızım var 29 haftalık hamileyim oğlumu bekliyorum nasip olursa 😇 5. evlilik yıl dönümümzde sürpriz bir şekilde öğrendik oğlumu😅😅
Aslina Hmeyyyra bende merak ediyorum ya nasıl bi kaza bu 😀 her ay bekliyorum bilerek isteyerek yine olmuyor bana da vursa bi kaza diyorum 🤣🤣