Mrvahmt Ezgiiiii hc korkma ben panik atak hastasyim ve acil sezeryana grdim 10 gun once spinal oldum gayet iyi saknlestrdiler o kadar rahat oldum ki aglayark grdim gulerek cikktim sukur-😌🙏
ozlemoktay Ezgiiiii bana önce sakinlestirici yaptilar cunku kalp atislarm cok yukseldi biraz beklendkten sakinlestikten sonra genel anestezi yaptilar
ozlemoktay Ezgiiiii ewet bu defa dicem doktora esim bayilana kadar dursun bayiltktan sonra cikartin die 😀
Ntugba kızlar bende de panik atak var ama normal doğum olabilir mi panik atakla alakalı hicbir ilaç kullanmadım gittiğim doktorlar gerek görmedi çünkü ilk seviyelerinde ilerlemedi de cok sukur
Kelebek29 Ben ayaklarımı oynatamamanın paniğine girerim birde kusuyoruz diyenler oluyor ben zateb kusunca bayılırım yani bilemiyorum Allahım inşallah normal olur tek duam.. ilk bebeğin normal beynin normale odaklı bir aksilik olmazsa normal olucak dedi doktor da daha çok erken bakalım
ozlemoktay ne çektigimizi gorsünler eşimde annen dursun dior kendiside de kalabalk ortamda durma fobisi var artik tek basina bayilmaya talim 😁