Nurgul1 Kızlar şuan 16+4 olduk ama hala karnım belli değil çok az birşey çıktı yumurta kadar ne zaman büyüyecek acaba yada benimki büyümeyecek galiba ilk gebelikte geç çıkıyor diyorlar öyle mi. Olacak ki 😌
Duygus97 Nurgul1 canım ben de 18 hafta dayım ilk başlarda göbeğim daha fazlaydı vallahi o da gazdanmış 😂 ben de hemen büyüsün istiyorum ama çoğu diyor ki en belirgin büyüme 7.ayda olurmuş sabırla bekliyorum zor yürüdüğüm günleri 🙈😇
Eylul2797_ Nurgul1 canim benim ilk gebeligimde kizdi 7 aylikto minnacik bi karnim vardi ikinci oglumda 3 aylikti gebelik giyiyordum su an 3uncuye hamileyim 2 aylik ve karnim ben burdayim diyor🙄😀
Nurgul1 Duygus97 insan merak ediyor etrafımda görüyorum çıkıyor göbüşleri Bende daha birşey yok acaba içinde bebek yok mu falan diye gülüyorum kendi kendime 😄
Duygus97 Nurgul1 zaten şuan en fazla 200 gramlar aslında normal ama ben kocaman göbeğim olsun istiyorum o yönden biraz sabırsızım 😂 sağlıkla gelsinler inşallah
Rabiamrc Nurgul1 ayy aynisi ben düşünüyorum millet resim koyuyor karni cikmiss benim sadece akşamları yemekden sonra cikiyor sabah kalkiyorum yok insan noluyor diyor 😂
Nurgul1 Duygus97 bir hafta önce gittiğimde doktor 125 gram demişti 😄belirgin ama yakından baktığında anlaşılıyor bir göbeğim çıktığı
Duygus97 Nurgul1 maşallah ben de çarşamba gittim 226 gramdı prensesim 😇 yavaş yavaş çıkar inşallah bekleyelim bakalım Bi arkadaşım son ayında yataktan kocası kaldırıyormuş sağa sola kocası çeviriyormuş çok özendim bende 😂
OzgeHelli Nurgul1 18. Haftada bi anda büyümeye başladı. 😁 aynı anda hızlı hızlı kilo da almaya başladım. Şu an 27 yim. Hareketlerim kısıtlanacak kadar büyüdü 😁
Nurgul1 OzgeHelli aksine Bende kilo alamıyorum tartıldım 3 kilo almışım ama hiç belli değil kilo aldıgım 🙂
BegumIscanTunc Nurgul1 bende aynısını 16+2 haftayiz ama hala göbüş çıkmadı eşim biraz bel cevren genişledi göbüş büyür diyor ama benden artık koca göbekli olmayı iple çekiyorum
Eylul2797_ Duygus97 yani buyuk karin istiyosan onu goze alacaksin😁ama herseyden omce saglik saglikli olsunlarda o gobus her turlu cikar
MehtapErol Nurgul1 Bende öyle düşünüyordum ama gerek şimdi gerekse detaylı taramada doktorlarım gelişimi gayet iyi dediler. Bebek gelişimini karın büyüklüğüne bağlamayın dedi :-)