Bfduam vuslatim34 hayırlı olsun yavrunuz. 4 yıl uzun zaman, dra göre sıkıntı neydi? bazıları aynı ay kalıyor yaptıkları, senin bir ay sonra kalmışsın. Geçen aydan faydasını görmüşsün demek ki.
Cacaaa K_dlr08 canım merhaba 4 yıl kadar gecikmesinin sebebi neydi eşinizle mi ilgili bi problemdi yok sa sizinle mi
K_dlr08 Cacaaa bizim hiçbir sorunumuz yoktu Haziran ayında polikistik over olduğumu öğrendik bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik adet olmayı bekliyordum aşılama tedavi sine başlamak için ama gerek çok şükür hamileyim şimdi bugün de beta HCG 239 çıktı
K_dlr08 Bfduam yaptığım ay eşim yanımda yoktu canım uzman çavuş birbirimizden ayrıyız 😥😥eevet soğan kürünün de faydası olduğunun çok farkındayım bu ay hiç kafama takmadım zaten asılma yaptircaz dedim stres çok önemliymiş gerçekten hic beklemedigim anda geldi
Bfduam K_dlr08 olsun o ay yanınızda olmasada bi sonraki ay işe yaramış önrmli olan fayda sağlaması. 4 yıl olmamasına sebep ne demişti Dr sıkıntı olarak? Senin adın sevindim hayırlı olsun.
K_dlr08 Bfduam hiçbir sorun yoktu eşimde de bende de Haziran ayında da azıcık bı polikistik over olduğumu öğrendik