Busranina Herkesin metabolizması nasıl da farklı kilo alınır verilir ben de onu çok önemsemiyorum ama sağlıklı olmak için ekstra çabaladığımız şu günlerde her şeyin yolunda gitmesini istiyor çok titizleniyoruz sanırım 😊 hepimiz için harika bir şekilde devam etsin bu süreç 🙏🏻
Sevda27 @Busranina 58 kilo ile hamile kaldım 38+5 haftalığım şimdiye kadar 9 kilo aldım daha da almam doğurmak üzereyim çünki , hamilelikte kilo alma bünyesel ben çok alırım diye düşünüyorum tabi hiç bulantı yaşamadım hamileliğim boyunca boğazımdan kısmadım hiç
Nevruz_beril06 Busranina valla bende bilmiyorum ki canım bende kilo alıyorum sürekli acıkma hissi oluyor aslında Bi tane arkadaşım ben acıksam bile çok yemiyorum diyordu son aylarda ne isterse yemiş bebeği gayet iyi Bi kiloda doğmuş 3 kilo üstü
Asenadgdvrn80 Busranina 34+2 haftalıgim bugün gittim doktora 58 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum 😁 64 u gecemiyorum diye üzülüyordum 😁
Emire-09 37+2 haftalığım 64 ile başladım 74 üm şu an 10 kilo aldım. Başlarda da bir gram bile vermedim. Herkes bulantı olur verirsin demişti ama olmadı çok şükür😊
Merve__kozz Hmeyyyra nasıl oldugunu bilsem 😂😂 biraz bünye meselesi bence o kadsr yiyorum içiyorum ama bolca su içiyorum bnce ondan 😂