Bdp Busranina 35 haftalık hamileyim 91 ile başladım şu an 100 -102 arası gidip geliyorum 37de doğum var bakalım
Bmom Busranina 25+2 bugün tartıldım 7 kilo almışım bebekte fazla almış biraz hayırlısı canım hakkımızda
Nevruz_beril06 Bmom bende 23 haftalık olmuşum ve 9 kilo aldım çok mu o zaman 😒doktor herşey normal diyo aslında
Busranina Bmom çok kilo alıp doğumu zorlaştırmaktan korkuyorum sadece Dr’um biraz hızlı kilo aldığımı söylüyor bakalım umarım her şey yolunda gider
Busranina Nevruz_beril06 son haftalara doğru bebek kilo aldığı için çok hızlı kilo alacağımızı duydum. Benim Dr’um hızlı gidiyorsun dediği için endişelendim ne yapmak lazım bilemiyorum iştahım o kadar arttı ki :/
Nevruz_beril06 Busranina valla bende bilmiyorum ki canım bende kilo alıyorum sürekli acıkma hissi oluyor aslında Bi tane arkadaşım ben acıksam bile çok yemiyorum diyordu son aylarda ne isterse yemiş bebeği gayet iyi Bi kiloda doğmuş 3 kilo üstü
buiyimi Busranina 15 haftalık hamileyim hiç kilo almadım ama eminim alacağım ilerleyen zamanlarda. doktor sürekli yürüyüş yap ekmeği kes diyor çünkü kilolu hamile kaldım 😑
eda2242 Busranina 17 kilo aldım 32 haftalığım şuan yürüyüş yapamıyorum oturduğum muhit çarşı ve çok kalabalık birde yıllarca çok zayıfsın yorumlarına maruz kaldığım için 17 kilo pekte umurumda değil açıkçası😂 yaşaşın patateeeees
Merve__kozz Busranina 40 haftalığız 🙈 60 kilo ile hamile kaldım suan 64 65 arası gidip geliyorum muhtemelen dopurunca 7 8 kilo gidicek 🙂