Nrgsalp istanbul3434 doğum yakin bence. Bnimde aynıydı belirtiler.bi anda su geldi .bir gün içinde de doğum oldu
istanbul3434 anneebrulice cok az indi benim henuz valla saglikla gelsin de bebisler artik karni popoyu zamanla toparlariz🤣
istanbuldabiranne istanbul3434 yazın dediniz diye yazıyorum çünkü maalesef normal doğum yapamadım🙄☺️İlk çocuğumda 40+5 e kadar bekledik ne açılma oldu ne sancı en sonunda mecburen sezeryan oldum.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🤲
Martha istanbul3434 suyumun geldiği günü hatırlıyorum da ben çok garip hissetmiştim kendimi. Karnım bir anda aşağı düşmüştü sanki. O gün bebeğimin hareketlerini de hiç hissetmemiştim belliydi bir şeyler olacağı, pat diye suyum geldi doğum başladı tabi 😊
didemblr Martha kimi bebiş de suyu geleceği zaman çok hareketli olmuyrmus gerckten hiçbir şey belli degl kimse bünyesine göre nasl doğum yapacağıni bilmiyo🥺😁🤭 bnm de ilk hamileliğim çok 36+4 teyim çok meraktayimm bakalim neler bekliyo😁
istanbul3434 Martha Allah bagislasin ben de hemen olmasa bile dogum yoluna ufak ufak girdigimi hissediyorum sanki insallah oyledir
Martha didemblr evet kesinlikle herkesin doğum anısı çok farklı oluyor ama bebek bir sıkıntı yoksa geleceği yolu buluyor 😀 Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻💕
Tues Bende 39+1 karnım aşağı indi adet olacak gibi ağrım oluyor. Ama nst de sancım çıkmadı. İlk gebeliğim
Meleekandc istanbul3434 39+3 hiç birşey yok adet ağrısı dışında 1 hafta önce nts sancı cıktı fakat düzenli olursa sıklaşırsa gel dediler