Ogretmenanne24 ArasAsya evet 13+6 da kız dedi doktor emin şekilde ama nedense ben pek emin olamıyorum bu gidişim de tekrar soracağım kemik yapısına kız dedi 🥰hatta ismini de Asya düşünüyoruz🥰🥰
ArasAsya Ogretmenanne24 sağlıkla al asyanı kucağına canım. Benimde ikisi kız iki doktor erkek dedi yarın gidicem insallah. Sen çin takvimine baktın mı hiç 😂
Busclk 18+1 ben artık her şeyini alıyorum yavaş yavaş:) bebek arabası, anne yanı, odasının mobilyaları ve kıyafetler. Çok eğlenceli ve doğana kadar da tamamen hazır olmaz gibi al al bitmiyo🤓
10Seher10 Fizyoterapist Balıkesir de nfes bebek diye bir mağaza var. Baby care bc35 serisini aldım. E-bebek ya da civil tarzında kurumsal mağazadan değil 😊 nfes bebek mağazasını tavsiye ederim gerçekten fiyatları çok iyi ve kargo da yapıyorlar diye biliyorum 😊
Ogretmenanne24 ArasAsya yok bakmadım ona hiç 🙈 amin canım hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🙏 ilk bebek mi seninde canım☺️
ArasAsya Ogretmenanne24 hiç yanılma olmuyo diyolar ama bakalım benimde erkek cıkmıstı dogrumu gorucez
Sfnur ArasAsya benim çin takivimnde erkek çıkmıştı ama kızım olcak burdan arkadaş bi teorinsde erkek demişti ben hep kız hissediyordum kızım diye seviyordum sağlıklı olsunlarda 😊
Sfnur ArasAsya evet canım Gülşen bakmıştı ama yanilmalrda oluyor haliyle doktorlar bile yanilabiliyor bazen 😊
ArasAsya Sfnur tabiki öyle canım iki doktor kıza benziyo dedi başka iki doktor erkek dedi ve bunların hepsi doçent 😂😂 gulsen 3 kere farklı ultrasonda erkek dedi o yuzden cok aradayım 😂
Sfnur ArasAsya bende 16+2 şuan bugün öğrendim cinsiyeti daha önce tahminde bulnmadi doktorum bende sormadım hiç yanılma olabiliyor diye baklm ayrıntılara netleşir insalalh ya😊 sen ne hissediyorsun