Dgunduzalp Sedagll bebek sekmesine bakarsanız ordan görebilirsiniz. doğumuma 140 gün kalmış olarak gösteriyor benim
10Seher10 Dgunduzalp şuan 17+6 haftalık hamileyim. Uygulama da doğuma 155 gün kaldı yazıyor. Fakat devletteki doktorum 17.07.2021, özeldeki doktorum ise 24.07.2021 olarak yazdı takip kağıtlarına. Neye göre değişiyor ki?
Sisa77 prensimgeliyor prensimgeliyor bizim tarihimizde 15 temmuz gorunuyo 19 haftalik olmaya iki gun kaldi😁ikinci gebeligim ilki kizdi simdi oglum olucak insallah o yuzden herseyi sil bastan alicaz gibi bisey bizim icin🙈henuz hic bise almadim bir iki ay daha beklemek istiyorum dayanabilirsem tabi😅
Sema94 cansuuylcn89 arada böyle bi dokunuş olarak hissediyorum canım ama hergün olmuyor çikolata falan yiyorum ama banamısın demiyo 😂😂😂
10Seher10 prensimgeliyor 17+6 haftalık olduk. Ben şuan da emzik aldım. Hamile olduğumu öğrenince eşime sürpriz için kutunun içine zıbın ayakkabı almıştım onlar var. Heee bide cuma günü beklediğim bebek arabası var oto koltuğu %50 indirime girince babamlar onu aldı. Henüz tam başlamadık 😊
Dgunduzalp 10Seher10 son regl tarihinize göre belirleniyor doğum tarihi ama neden tarihler tutmuyor bir fikrim yok
Nurtas04 Peraaaa 21 haftalığım geçen hafta halen düzelmemişti.kanaman olabilir ilişki ve ağır iş yasak, Düzelmezse sezeryan dedi
Peraaaa Nurtas04 sezeryan olsun yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun cnm Sen baya haftanı ilerletletmişsin maşallah
Basakgul FERBU Canım ben kormla ince uzun kollu oluyor zaten genelde hastane çıkışları isimli yaptıracağım ve öyle alacağım.Ne çok giydirmek lazım ne de çok ince.