idilnaz prensimgeliyor yatarak geçiyor malesef yüksek tansiyonkahverengi lekelenmem derken yatıyorum tüm gün bol kilo alıyorum 😁
Ates21 prensimgeliyor temmuzun sonu görünüyor doğum Daha hiç bişey almadim cinsiyet net belli olsun almaya başlıyacam🙂
Zey00 prensimgeliyor Cinsiyetimizi öğrendik direk alışverişe başladık 😀 gün sayıyorum sağlıkla doğsun diye sonra bu zamanlarımı özlerim tadını çıkar diyorum kendi kendime 😀 sizin nasıl gidiyor?
Krtalzyn prensimgeliyor 23 temmuz gözüküyo doğum inşallah dün doktora gittim %100 kız dedi bakalım bekliyoruzz şimdi 17+0 dayım 👼🏻🤲🏻😇
BhrDnmz idilnaz bende oyleyim kanama alani plasenta asagida derken yatiyorum kilo aliyorum 3-4 kilo aldim diyo millet bendaha simdiden 9 aldim😢
damlali idilnaz bende 19.haftadayım hala lekelenmelerim devam ediyor 10.haftadan beri sizin neden oluyor acaba?
aeh Elhamdülillah iyiyz bir sıkıntımız yok baya hareketlendik 22+3 haftalığız bebeğim kız♥️ Tatlı yedimmi yerinde duramıyo maşallah 🥰 ablasıyla arasında tam 3 yaş olacak, ablasından bir sürü eşya kaldığı için fazla bir şey alamıyorum bir kaç takım yeterli gibi sonra lazım oldukça alırız zaten 🥰 siz nasılsınız ilk bebek mi
Kadze aeh bizim gibi bnm de kızımla arası üç yaş olcak üç yaşına üç ay kala doğum olacak kismetse ama daha cinsiyeti öğrenemedik biz uykucu sıkı sıkı kapatmıştı bacakları😂
idilnaz Alfamed, coraspin, progestan, gyneferon, b12 vitamini, kabızlık için DUPHALAC, magnezyum kullanıyorum ilaç zehirlenmesi yaşarım dye korkuyorum hangisini hangi saatte içe eğimi şaştım Allah yardımcımız olsun 🤲
prensimgeliyor @aeh bizde 19+3 evet ilk bebeğim ❤️ Ben henüz çok hissedemiyorum doktorumda çok normal dedi bulantılar hala devam maalesef ki
aeh prensimgeliyor aynen ilkse çok normal, ben ilkinde 21. haftadan sonra hissetmiştim o da çok hafif şekilde , şuan 22 haftalığım ama ikinci gebelik olduğundan sanırım tekmeler dışardan belli oluyo artk♥️
Senac prensimgeliyor benim de bulantilarim devam ediyor, bir taraftan da surekli burnumda kotu bir koku var
Csm Ben 19. Haftadayım, ozellikle şubat indirimlerinden her gun bir sey alıyorum.🤣 Ilk gebeliğim ve bebek ürünleri çok pahalı, indirimde bulduklarımı kaçırmıyorum.👍
prensimgeliyor @Csm bende sizin gibi yaptım çokda olmasa bi kaç bişeyler aldım ilk olunca heves oluyor 🙈🙂
Fatosef Ates21 benim de temmuz sonu gibi görünüyor ama 18+3 um acaba hesaplama farklı mı oluyor ki doğumda 🙄
aeh Kadze bizimde 3 yaşa 1 ay kala olacak Rabbim nasip ederse ♥️ göstermeyene kız derler hep Rabbim en hayırlı olanı en sağlıklı şekilde nasip etsin
ynrbrk Kadze hareket etmiyor değil mi uyurken benim bebeğim de çok hareket etmiyor ultrasonda endişeleniyorum