A1994 26 haftalık gebeyim şeker çıktı diyet yapıyorum şekerli ve hamur işi yemiyorum açlık 95 1. Saat tokluk 130-135 arası değişiyor normal mı
Dryalp A1994 iyi canım değerlerin açlık 95altında olması gerek tokluk 140altında olması gerek ben inisülin kullanıyorum malesf 33haftalık olduk şükür☺️
Alperefet A1994 akşam yemeğinden sonraki ara öğünü atlayınca da gece karaciğer şeker üretiyormuş, aksam yemeğini erken yiyorsanız iki saat sonra flan bir bardak yağsız süt ya da yağsız yoğurt yiyin o şekilde deneyin isterseniz
Bsmlh A1994 korkma benımde arada çok cıkıyor bıde elmımızdekı makıneler bırebır labaratuar sonucu vermezmiş dr dedi
A1994 BurcuLice bende öyşe diye biliyom ama benim tek sabahları açlık bazen yüksek çıkıyor tokluklarım iyi
A1994 Dryalp çok korkuyorum bende 2 hafta önden gidiyor bebek dedi doktor ya şekerden ya genetik dedi bişey olmaz inşallah
Gulenay1234 Dryalp 75 likte birincisi 107 ikincisi 99 çıkmış canım hangisi tokluk hangisi açlık oluyor pazartesi doktoruma sorcam kendisine ulaşamadım şeker var mı yani
Dryalp A1994 yok olmaz canım sekerın böyleyse devamlı cunku benım yukselıyor önde degıl bebegım korkma
Bsmlh A1994 bak sabah 105 cıktı suan tokluk 122 korkma sakın sende oluyor arada psıkıolojı moral bıle etkiliyor
Bsmlh A1994 hayır yememek te yükseltir sakın korkma ben ne yükseklerden döndüm dr aclık 95 tokluk 140 asmaSa korkma dedi birde evdeki makınelerın hepsi 5/10/15 fazla ölçer en iyisi accuchek bıle 5 fazla ölçer dedı senınkı en az 10 gazla ölçer dedı