Fasulye-87 36 6 da gebelik zehirlenmesinden doğum yaptım kızlar 2850 doğdu oğlum… Bebeğe bişey olmuyor anne etkileniyor biraz ama tansiyon rakibinizi evde 15 dk dinlenik biçimde yapın.. En doğrusu o
Fulya90 Fasulye-87 sizin bebeğinize anne karnında gelişimini tamamladığı için sıkıntı olmamış ama herkesin aynı olmuyor benim bebeğim 27 haftada 1145 gram doğdu şuan sürekli kontrollere gidiyoruz bebeğe bişey olmuyor diye bişey yok
Melodyy Gizem957 500 yakın sanırım salı günü gidicem doktora telefonda sormadım e nabizda yanlış yere bakmadıysam 24 saatlik idrar felan yazıyor protein 470 kusurluydu
Nhyas Didem34 protein kaçağı tam olarak belli olmuyor aslında genelde idrar köpüklü oluyor ben ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadım da ama ara sıra enfeksiyondan da protein kaçağı olabiliyor
Emelmorgul Gizem957 hayır her idrarda olmaz idrarınıza baktığınızda çok kolay anlayabilirsiniz böyle bulaşık köpüğü var ya hafif bir köpük olur
Fulya90 Gizem957 değerimi hatırlamıyorum ama 24 saat idrarımı biriktirmiştim 24 saat sonra direk doğuma aldılar
Fulya90 Melis54 inşallah canım rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın ama en güzeli bebeğin anne karnında gelişimini tamamlaması benim erken doğduğu için sürekli kontrollere gidiyoruz rabbim kimseye yaşatmasın
miniginannesi9 Gizem957 e nabiz da referans araligi dışında çıktı, kırmızı ile gösteriyor zaten, yüksek çıkmış referans değerlere gore