Secily Zuhal2205 ben fırında 200 derecede pişiriyorum, ince yuvarlak şekilde dograyıp az zeytinyagı ile harmanlayıp pul biber kekik tuz serpiyorum inanın kızartmadan daha güzel oluyor 😋😋 hem böyleiçim daha rahat tüketiyorum öneririrm👍🏻
Nihlem Zuhal2205 valla eşim her sahurda patates ister e bende onunla yiyorum kendimde biber kızartmasına bayılıyorum kayıtsız kalamıyorum yiyorum 😊
Merve1996 Zuhal2205 vallahi doktor yasakladı yani kizartma hamur isinden uzak dur ama ben dinlemiyorum haftada iki kez kizartma yerim karisik bide hamur kizartir yerim oh mis yarasin 😊
Deletedmom404 Mus-sak ay cidden nerden bildin 😂 38 haftalık hamileyim 55 le hamile kaldım Şuan 65 kiloyum 😂
Mus-sak Deletedmom404 Sen Baya Baya Kilo Alamayanlardan Mışsın , Darısı Başıma İnşallah 🤲🏻 amin 6+5 1 Kilo Vermişim ama Gelecek Günler İçin Bir Garantim Yok 😅
Ss1 Canım inanmazsin yaklaşık 6 aydır ağzıma patates kızartması koymadım onum yerine aynı şekilde kes az yagla ,fırınla
Mavi1 Zuhal2205 ahahahahaa deli dikkat et ikiside şekerli sağlık için 😊 inanılmaz güzel olduğu için sana hak veriyorum 😍