Minaa Nzlefe bende yeni basladim en dise etme insan nelere alisiyor mus, benim aylik iyi tokluk 140 lardaydi almam gerekern kaloriyi bile almadan diyet yapiyordum dusun, ac gezdim resmen mecbur basladik :(
Minaa Nzlefe Allah yardimcimiz olsun cnm deyecek insallh saglikla kucagimiza aldigimizda, bugn benim de canim cok skkindi kzndi kendime ilk insulin ignemi yaptim cok garipsiyorsun anliyorum. Senin kac cikiyor tokluk degerlerin ortalama
Nzlefe Minaa geçen hafta enfeksiyondan hastaneye yatana kadar aç85 tok 120lerde çıkıyordu bu hafta açlık yine aynı toklu 160-170 şaşırdım bende kan sulandırıcı iğnemi de kendim yapıyorum onu da yaparım heralde şurda 70 günümüz filan kaldı sabır ediyorum artık iğne günde 1 kez mi yapıyorsunuz
Drkveannesi Nzlefe bende bugün başladım diyet e tokluk 180 lerde çıkıyo ilk gün gerçi inş bi haftaya düzelir haftaya kontrol var düzelmezse insülin dedi.. insülin in bebeğe zararı yoktur demi ..
Nzlefe Drkveannesi iç hastalıkları doktorum yarın gel insülin başlayacağız dedi hemen doktoruma msj attım bebeğin ve senin için en iyisi dedi canım o iğnenin zararı Yok faydası var ben çok hassasım bu konuda çünkü troid tansiyon şeker hepsi çıktı gebelikte halam bu Sebepler yüzünden Doğuma yakın bebeğini kaybetti ama o pek doktora gitmiyordu o yüzden hiç birşeyi şansa bırakmayıp herşeyi yapıyorum
ErvAli Benim.anlamadigim kimse yardimci olmuyor benimde aclik 57 tokluk 68 cikti yani kan sekerim.dusuk bu iyimi.kotumu bendemi seker hastasiyim
Minaa ErvAli bisey demedimi doktorun cnm benim 70 ciktigi oldu acligin iyi demisti ama seninki baya dusuk ihmal etme
Kelebek29 ErvAli canım hipoglisemi rahatsızlığın yüzde 90 lütfen acil endokroloji doktoruna git yükseklik zararlı evet ama düşük çokkkkk daha zararlı
Minaa Nzlefe yok yarin zaten aciklarlar sanada sanirim 1 den 20 ye kadar doz var bana 4 yeter li geliyor. Ve bu 4 dozlu igneyi Her yemekten once yapiyorum birer kere
Volkanoban Ya kızlar bende hamileleik sekerı cıktı doktır 140 gecmesın tokluk aclıkta 95 gecmesın dedı benımde bu ıkı uc gındur 150 tokluk aclıkta 104 falan cıkıyor bugun yedıklerıme dıkkat ettım 80 falandı hep ama korkuyorm bebegıme bısı olur dıye
Nzlefe Minaa canım bugün 4 le başlattırdı Beni de yaptım ama ne iğnenin girdiğini anladım hemen oldu bitti yani acımadı bile öylemi oluyor 😀
Minaa Nzlefe evet cok ince ucu acitmiyor bile, 4 dusuk doz bana endiseleme bu sadece bi yardimci etken olacak demislerdi, dikkat ettigimiz surece birazda hareketli bi yasamla idare edecegiz artik :) gecmis olsn cnm