Gizem957 İlk hamileligim 24 haftalık hamileyim henüz bebek 660 gr bana küçük geliyor doktor normal diyor şeker testi yaptırdım sonuç halen çıkmadı ama aynı zamanda strese bağlı tansiyonum var ve erken dogum yapmaktan çok korkuyorum sürekli stres halindeyim
Senayyalcin Gizem957 Size küçük gelmesi birşey fayda etmez haftası neyse bebek o kilo olmalı doktor normal dediyse zaten normaldir bebeğinizin o hafta da kaç kilo olmasını istiyorsunuz anlamadım ki fazla kilo en büyük risk farkında mısınız?
Nisanannesiii Gizem957 24 haftalıkken benimde 660 Gr dı hiç küçük değil 29 haftalıkken 1400 dü gayet normal bence
Leylaalin Gizem957 Hamileliğin tadını çıkarmak varken. Neden stres yapıyorsun ne geliyorsa Allahtan geliyor hamileliğinde büyük risk yoksa erken doğum yapmazsın doğum ölüm nikah gününü şaşmaz o yüzden tadını çıkar sen sakin mutlu ol ki bebeğinde mutlu sakin stres yapmasın bunun için belki bi terapisten yardım alabilirsin yoga yapabilirsin
Gizem957 Senayyalcin internetten bakınca herkes farklı bisey söylüyor dışardan cabuk etkilenen biriyim ve korkuyorum erken dogum yaparsam bebegim yaşar mı diye
Oaxell Senayyalcin gayet normal kilosu zaten bu haftalarda kaç kilo olmasını isterdiniz ki son zamanlar birden kilo alıyor en önemlisi sağlıklı olması bence hamileliğin keyifini çıkarmalısın
hilal-a Gizem957 canım bak çok etkilenen biriysen bu tarz programlari çok kullanma çünkü her hamilelik farklı çok etkilenirsin kiminin bebeği iki üç hafta önde sen onları duydukça kendininki küçük sanırsın bı hastalık duysan bendede olur mu diye korkarsın o yüzden kullanmanı tavsiye etmem bebeğin gramına doktorun iyi dediyse normaldir korkma da daha toplu olsun istersen düzenli süt iç yumurta falan ye onlarda iyi olur erken doğar diye de korkma bende 24 den beri risk var 36+3 oldum bile 🤗
Aleyna54 Gizem957 hanımefendi verende allah alanda ne mucizeler oluyor 25 haftalik dogum yapıp 3 ay kuvezde mücadele verip hayatına tutunan bebekler var yiyecek ekmeği varsa allahim omur verdiyse zaten yaşayacaktır fakat şuan stres yaparak kendinize verdiğiniz zararın iki katını bebeğe veriyorsunuz sizin stres yapmadan sağlıklı bir ortamda dinlenmeniz gelir elden gerisi takdiri ilahi kaderin önüne geçemezsiniz hersey nasip lütfen kendinizi üzmeyin bebegi yormayın 🙏
MomMomMom377 Gizem957 cihazların ölçümlere göre verdğii tahminler değişiyor . Aynı gün bir doktor 600 gram derken diğerinin 900 dediği de oldu ama ikisinin sonucuna göre de haftasıyla uyumluydu. cihazlar kendi oranlarına göre hangi gebelik haftasıyla uyumlu onu da yazıyor zaten. Farklı doktorların söylediği gramları karşılaştırmayın derim.
Gizem957 anneadayi33 ya ne yapmam lazım bilmiyorum iki doktor değiştirdim biri tuzu tamamen kes dedi biri tuz tansiyon hastasında bile tamamen kesilmez dedi kafam karısık elde avuçta ne varsa hep özel doktorlar a veriyorum gerçekten zor durumdayım holter takıldı tansiyon stres anında cıkıyor muş sadece ama doktor benden sürekli 24 saatlik idrar istiyor buda beni daha stres yapıyo
Tsnckkk Gizem957 bence Bi preinatoloğa git cnm kafan daha rahat olur ve perinatologlar daha ayrıntılı takip ediyor bu tarz durumları
Gizem957 hilal-a bende 36 olsam yeter ama çok aşırı korkuyorum sende ne riski var ben tansiyon dan dolayı riskliyim
hilal-a Gizem957 canım benim bebeğim çok aşağıdaydi sonra doğum pozisyonu aldı sürekli biseyler çıktı şimdide çatim dar çıktı ya düşündükçe daha çok başına geliyor o yüzden olabildiğince relax olman lazım tansiyonun kaç çıkıyor
Ayssmom Gizem957 benim oğlum 24.haftada 628g dı şu an 34 haftalığız 2300 çok ağladım çok üzüldüm ama tek çaresi beslenmekmiş. Sabah akşam süt iç sabahları yumurtanı unutma et balık yiyemem deme zorla ye ve vitaminlerini aksatma
Nnjwkwkl Gizem957 düşünme önce onları ins yoktir birsey doktor iyi dediyse iyidr.neden yalan söylesin ki ayrıca her cocuk bir olmak zorunda degl bana 5 gün geride dedi kilosu 22. Haftada smdi 28 .haftaya geldim öne bile geçtik bır hafta muz ye sabah erken kalk geri yat süt iç ceviz ye incir ben bunları yedim çok şükür smdilik düzeldi kilosu dene strese girme
Gizem957 Nnjwkwkl muzu abartma dedi doktor şeker için riskli olur dedi ben muz kaşar peyniri kilo aldırır diye hep yiyordum