tupmideligebe KayaKalender bende yaptırdım ama bir risk görüldüğü için değil ikili üçlü testlerin sonucunu aynı anda almak için yaptırdım iyiki de yaptırdım temiz çıktı şükürler olsun 👍🏻
KayaKalender Alperefet kaç haftalikken yaptırdınız benim dusuk risk cikti fetal dna yi yaptirmayi dusunuyorum fakat çokta kafam karıştı herşey normal diyolar burun kemigi olusmus ense kalinligi normal bi sıkıntı görmedi doktorum ama yaptirmazdamda Icimde kalicak hep bi şüphe diyorum napsam bilemedim
KayaKalender Arzuss2020 dusuk risk cikti ikili taramada çok kararsız kaldim doktorum herşey çok güzel dedi ultrasona gore ense burun kemigi falan
KayaKalender dmrlesra neden yaptirmadin benimde dusuk risk cikti ultrasona gore herşey çok güzel dedi bende çok kararsiz kaldim
elifinannesiiii Ultrasonda ense kalınlığımız sınıra yakındı doktorum fetal dna yaptırmamı önerdi yaptırdık bizde
Csm Cok sukur bende de supheli bir durum görüldüğünden değil de sonuç daha net olsun diye yaptırdık. Ikilinin doğruluk orani %85 90, fetal dna %99 .Cok şükür her şey yolunda.
Msde_srds KayaKalender bende yaptırdım 3 kere kan verdim 2 sinde bulamadılar sonucu 3. De inşallah bulurlar inşallah temiz çıkar Allah’ım 🙇♀️
Alperefet Arzuss2020 sonucum sağlıklı çıktı inşallah öyledir 23. Haftamda yaptırmıştım ben şimdi 33. Haftadayım , burun kemiği kısalığı kalpte parlaklık böbrekte büyüme görülmüştü
Alperefet KayaKalender 23. Haftamda yaptırdım, ikinci gebeliğimde direk bu testi yaptırırım ben ikili testte herkese riskli diyorlar, tabi inşallah sonuç doğruysa
dmrlesra KayaKalender Aldırmayı düşünmüyorum Sağlıkçı tüm tanıdıklarımla tek tek konuştum hepsi ile aynı konuda hem fikir olduk her konuşmanın sonu aldıracakmısın oldu.Cevapta hayır olunca gerek duymadım.