balkupumm Kizlarrr haftaya cinsiyetiniz belli olacak kısmetse. Tek dileğim sağlıklı olsun kızı erkeği hiç farketmez. Kız ismi hep aklımızda vardı ama hiç erkek isminde karar veremiyorum daha çok erken ama güzel önerileriniz varsa paylaşır mısınız 😍
Gamzeoztrk balkupumm Merhabalar 🌸 Oğlumun ismi Karan Aras olacak inşallah 🙏 Uras Buğra Poyraz Arden Doruk 👌
gmzrk balkupumm sağlıklar gelsin evladınız bizim oğlumuz olacak nasipse Asil Han olarak karar verdik tek Asil de hoşuma gitmişti Göktuğ Gökalp bunlarda listedeydi🧿🌺
YagmurAnnesi bende şurada bekleyeyiö 25. Haftadayız hala karar veremedik 😂 -Cihangir -Göktuğ -Yağız -Aras -Rüzgar balkupumm
Ayseozmenucar Aysesss bizde çınar koyduk yanına isim arıyoruz yağız çınar ikisi de olur diye de düşünüyoruz
ikiponcik_annesi Seyma2861 bende yiğiti beğeniyorum eşimde emirde kararlı yiğit emir olsun diyorum ama o ismi söylemede ne söylersen söyle diyo ne söylesemde beğenmiyo sayesinde bi isme karar kılamadık illa kendi isim bulma çabasında kızınkini ben koydum ya bundada iki isimde ondan çıksın ama bende onaylıym istiyo ay sinir oluyorum ya 😒
Seyma2861 ikiponcik_annesi valla isim işi çok zor canım 😕 biz ikinci isim vefat eden kayınpederin ismi Enver onu koyacağız ama çok söylenmez diye düşünüyorum yiğit Enver sadece kimlikte olur sanıyorum bilemedim😖
Melih_funda Bizimde hayalimizdeki isim Emir Tuğra 😍rabbimin izni ile kucağımıza alırsak erkek olursa emir Tuğra olacak 🤲 rabbim sizlerin de kucağına sağ Salim doğmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰🥰