Damla55Defne Hifanur allahım hepimizin yardımcısı olsun. Güzel anne güzel günlere evladını büyütürsün inşallah
Ozbu41bug Hifanur gecmis.olsun gule gule saglikla.buyutun bebisinizi birde bisey sorcam.nasil.yanlis ikindiniz yani yanlis.oldugunu nasil.anladiniz ve nasil.ikinmak.gerekiyor.ki
Hifanur Ozbu41bugnefesimi tutup karnimi sisiriyomusum ama öyle değilmiş bildiğiniz kaknizi yapar gibi ikincakmissiniz
MS-2190 Hmks benim de 1 cm açıklığım var ara ara alt bölgemde batma yaşıyorum suyunu bende koyup içsem olur mu sizce
Hmks MS-2190 ben 2 cm iken koydum. 1 gün hastanede kaldım açıklık 2 cm hiç ilerleme yok otu suya koydum . Koyduktan yarım saat sonra 4 cm oldu. Allah yardım ediyor . Ama size illa açılmadan oldu diyemem. Çünkü gerçekten o mu fayfa etti bilmiyorum
MervErdo Ne güzel yazmışsınız geçen bi doğum hikayesi okudum ona göre kolay doğumdu ama yazdıklarını okudukça gerilip sezeryan mı olsam diye düşünmeye başladım korkudan Rabbim bebeğinizi güle güle büyütmeyi nasip etsin 🌸🌸
Hifanur MervErdo kesinlikle öyle düşünmeyin ben çok cok kolay bi dogum geçirdim ilk doğumun daha zordu şuan iyiyim herseyimi kendim yapıyorum resmen 1 saatte 2cm den 10 cm açılmaya çıktı çekmedim bile