Öncelikle hanımlar bütün hamilelerin Rabbım yardımcısı olsun bütün skntilarinizdan kurtulun insallah ve Rabbım isteyen herkese önce evlat sonra da istediği gibi dogum nasip etsin.. gelelim hikayemize
Doğumundan bir hafta önce temizlik yaptım ve bu süreçte çok yorulsam da cok eğlenceli geçti ve bunun benim için güzel bi kar olduğunu düşünüyorum geçenlerde bir post açmıştım meryem ana otuyla ilgili ben bütün temizliğini bitirdim son hafta bebegin alisverisni yaptim ve valizimi hazırladım sonra otu suya koydum uzerine kendim sürelerini okudum ve iki yudum aldim ve odaya geldim hafif hafif sancilarim vardi zaten ama yalancı oldukları belliydi sonra esim ota bakmış normalde dikkatini cekmez böyle şeyler ama merak etmiş bana gelip açtığını falan soyledu bende baktım baya açılmıştı sonra az az sancilarim arttı ben dogum beklerken uyuya kalmışım ertesi gün oldu ve benim dogum günümdü sudan tekrar sabah iki yudum aldim ve biraz daha sancilarim arttı ama dogum degildi biliyodum sonra biraz daha başlayınca bizde hastaneye geldik 1.2 cm oldugu için eve gönderiler baya moralim bozulmuştu artik her seferinde git geri dön üzüldüm artik olsun diyodum aksam kaynim esim ve ablam dogum günü sürprizi hazırlamışlar haberim yoktu üzerimi falan giyindim o elbise lerle sanci çektim gittiler eve babamlar da gelmişti ayreten sonra saklasaydım basladi sancim ben dus aldim zaten gündüzden akıntı vardi meğersem gelen suymus ama sonra dan geldi sanirim anlayamadım pek kizlar saat 3 e kadar evde çektim sancımi evet durulmayacak derecede degildi ama baya artik ağrılarım durmuyordu yatamıyodum esim annemle alıp geldi evde kızıma bakarken bizde hastanenin yolunu tuttuk tekrardan bu arada devlette dogum yaptim ve evden çıkmadan 4 yudum meryem ana otundan içtim tevekkül ettim geldik agri var sanci yok dediler açıklık ta sabahki gibi dedi hemşire ve yatış verdi bu sefer madem gelmişsin gitme dedi ben evde cekicem sancimi dedikçe o yok dedi çıkış veremem dedi sonra biz eşimle konuştuk tamam dedik yatırım yapıldı nst bağlandım agri çıkıyor sanci çıkmıyordu hemşire gelip çıkardı nst den gitti kakan yada tuvaletin gelirse lavaboya gidemezsin dedi yataktan kalkamazsın dedi bende tamam dedim ilk basta evdeki gibi geliyordu agrilar o sırada zaten saat 4.30 olmuştu artik işlemleri yapıp uzanana kadar sonra asriri derecede ağrılarım basladi duramıyorum normal bi hemşire gelip beni teselli edip gidiyordu en son sürekli çağırmaya basladin bu arada dogumhanede sadece ben vardim dogum yapan ebe hemşire ve yardımcı neyse sonra geldi ebe bakalim acizliğin kac dedi saat o sırada 5 20 falan o sırada bende diyorum banyo yapabilirsiniz diye oda odalarda banyo var burda yapamazsın dedi bir de ne desin seni doğuma alıyoruz cok çabuk ilerlemiş dedi acilman tam dedi şaşırdım kaldım Rabbım o kadar güzel yardin etti ki bu arada 4.30 gibi anneme meryem suresi okumasını istedim o sureyi bitirene kadar doğumun olmuştu gelelim dogum kısmına catala çıktım o kadar yorulmuşum ki artik ısınacak gücün kalmamıştı 4 .5 kere falan yanlis ikindim sonra kuvetlicene 3 4 kere daha ikindim bebeğim balık gibi kaydı çıktı içimden ve boyle doğdu 3 tane dikiş attılar ama kat kat sanirim ben dikislerim atılırken kızımın üstünü giydikleri odamıza geldik şuan yanımda uyuyor mis kokulum bizim hikayemizde böyle hamis anneler… Rabbım insallah isteyen herkese istediği gibi dogum nasip etsin Rabbım yardımcınız olsun biz artik mezunuz🙋♀️