durukusunannesii Merhaba arkadaşlar, doktorum imom verdi fakat folik asidi bırakmam konusunda birşey söylemedi imomun icinde folik asitte var siz ikisini kullanıyor musunuz
balkiz12 durukusunannesii canım folik asit 12. Haftadan sonra bırakılıyor banada imom verdi hala 6 ay oldu kullanıyorum bide Demir verdi biraz kullandım sonra bıraktım şimdi tekrar başlayacağım gerekirse
durukusunannesii balkiz12 daha 12 haftalık değilim canım doktoruma akdeniz anemisi oldugumu söyledikten sonra imom verdi ama folik asit hakkında bırak/bırakma diye birşey söylemedi
durukusunannesii Cambardak daha 10 haftalıgım akdeniz anemisiyim o yüzden mi folik asiti bırak demedi acaba
Irmakayla durukusunannesii Allah allah benim doktorum doğurana kadar folik asiti kullancan dedi neden bıraktırmadı ki 12. Haftamda gittim
BegumIscanTunc durukusunannesii ben kullanıyorum 13 hafta itibari ile folik asidi bırakıp İmom kullanmaya başladım reçetesiz bir ilaç ve 72,5 TL ücreti var canım
Cambardak BegumIscanTunc özel ise bırakıp diğer vitamine başlatıyor ocean mumy ye geçtik bizde folik asitten sonra onda vr hepsi
Burculi06 durukusunannesii takviye olduğu için içerisinde normal günlük almamız gereken kadar az miktarda folik asit var bende ocean mummy ve vinelac kullanıyorum bir gün biri birgün biri ikisindede en az miktar da 400 ug folik asit var . 12. Haftadan sonra alınan takviyelerde genel olarak folik asit bulunur ama az miktarda . Vitamin ve minerallerde günlük almamız gereken dozlarda var içerik olarak hepsi hemen hemen aynı ocean mummyde ekstra omega 3 vinelac ta ekstra probiyotik var geri kalan vitamin ve mineraller aynı.
Burculi06 durukusunannesii evet genelde hamileler için olan takviyelerde var hepsinde istisnasız var günlük almamamız gerekn kadar ☺️ 12. Haftadan sonra Aslında folik asiti azaltmış oluyoruz öyle düşünün ☺️